Amd a10 işlemci camtasia için iyimidir.

AntiBiyotiK

Yasaklanmış
selam arkadaşlar kardeşime bir bilgisayar aldık amd a10 işlemcili 3,8 mhz 2gb ekran kartı , 16gb ram , 700 wat power , pradatör kasa , asus ana kart. yani anliyacagınız son sistem dizdim ama amd a10 işlemci yanlış seçimmidir render yavaş yapıyor. bu pc bize biraz düşeş geldi , sizce neden render yavaş?

Program için aldıysan intel almadığına her dakika pişman olacaksın

iPhone 5s'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

işlemci ile alakası olduğunu sanmıyorum,zaten diğer donanımlar son teknoloji. işletim sistemi olabilir bence..win8 ise yavaş çalışıyor. bir de işlemci,ekran kartı vs.. yazılım ilişkisi, onlara uygun işletim sistemi kurmak falan da etkileyebiliyor..

işlemci ile alakası olduğunu sanmıyorum,zaten diğer donanımlar son teknoloji. işletim sistemi olabilir bence..win8 ise yavaş çalışıyor. bir de işlemci,ekran kartı vs.. yazılım ilişkisi, onlara uygun işletim sistemi kurmak falan da etkileyebiliyor..

i7 3 nesil işlemcili pc var bende 2 gb ekran kartı ,12 gb ram , del anakart. bende 1 saatlik videoyu 16 dakka civarı ful editleme ile renderliyor ama a10 işlemcili dediğimde 20 dakkalık vide 30 dakkayı buluyor üstelik oynamda cok ufak oldugu halde

kardeş bu iş tamamen işlemci ile alakalı bir olay benim pc amd 8core 32ram 2000mhz ram 2hdd ssd 530yazma 520okuma (galiba tam hatırlamıyorum) raid0 ekran kartı fena ama yinede yavaş bu işde en iyi makineler Workstation denilen makineler yani çift işlemci ve ram yuvası olan makineler ve xeon işlemci genelde grafikerler falan kullanır bunları normal makinelerde böyle performans almak zor alsam ben alırdım birde tabi programda önemli camtasia render da yavaş bir program Aiseesoft Total Video Converter ı bi dene arada ne kadar fark olduğunu görüceksin ..

selamlar..

kardeş bu iş tamamen işlemci ile alakalı bir olay benim pc amd 8core 32ram 2000mhz ram 2hdd ssd 530yazma 520okuma (galiba tam hatırlamıyorum) raid0 ekran kartı fena ama yinede yavaş bu işde en iyi makineler Workstation denilen makineler yani çift işlemci ve ram yuvası olan makineler ve xeon işlemci genelde grafikerler falan kullanır bunları normal makinelerde böyle performans almak zor alsam ben alırdım birde tabi programda önemli camtasia render da yavaş bir program Aiseesoft Total Video Converter ı bi dene arada ne kadar fark olduğunu görüceksin ..

selamlar..

İntel aşktır

tşk ilgi alakanıza sağolun ,anladıgım tek birşey varsa oda işlemci uygun değil. iyi geceler hepinize sağolun.

çek altına bir i7-4770k farkı gör

çek altına bir i7-4770k farkı gör

aynen onu kullanıyorum şu anda yukardaki yazımda da yazdım ama kardeşe düşeş bir makina geldi böyle , bizde şu mantıkla aldık , dedik oyuncanavarı oyunu kaldırıyorsa programıda en iyi şekilde kaldırır. ama sıkıntı yok bizim için satsak bu pc her makinayı alırız devgibi bir kasa fanlar , ekran kartı bile 600 küsür fiyatında ramlar ,500 civarı sadece boş kasa bile 500 liraya satıyorlar pradator kasayı.
Aerocool X Predator 750W Full Tower 2x23cm Fanlı Siyah Fiyatı

Satmayın anakart uyumluysa işlemci değişin değilse anakart/işlemci değişin tamamdır

1 gb ddr2 800 mhz ram amd athlon 64 x2 3800 Ek: hd3600 sizin makine ile aynı hızda render alıyor.

Herşeyin başı işlemci :).

i5 4670K kullanıyorum ve çok memnunum. Böyle bir sisteme bu işlemci vb olmamış arkadaş. Yani bir yeri yüksek tutarken diğer yönden biraz kısmışsın gibi geliyor. Amd a10 unda modelleri var. Kullandığınız model nedir. Üst modelleri daha iyi ama düşük modellerde var. sanırım sizdeki düşük modelden olabilir.

Yapacağınız şu olucak. Anakart destekliyorsa Intel işlemci ekleyin yada Yeni bir anakart + işlemci alabilirsiniz. Amd a10 ve anakartı satarsınız.

Bir de ustad hangi kalitede render yapıyorsun? 1920 1080 p video mu vb bunlarda süreye etki ediyor. Kaç fps vb. Hepsi etki ediyor yani. Şimdi seni de yanlış yönlendirmeyelim. Intel alırsın yine aynı hızda eder vb :). Renderde kullanılan materyeller uzunluk vb yazarsanız kendi kullandığım makinada test edebilirim bende.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri