Amerika Adsense PIN gelmiyor. Vergi Formundan mı?

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Daha da tövbe.
Ey Amerika Pinleri neden göndermiyorsun??? :D

önce 2.5 ay sürdü,yuh arkadaş bu ne dedim.o geldi,girdim digerini hala bekliyorum tabi.bekle bekle sonunda bıktım,içindede 120$ mı ne para var,dedim hesabı kapatayım gitsin çünkü belli ki pin gelmeyecek.pin gelmezsede hesap işime yaramayacak.sonra farkettim ki web sitesi içinmiş bu adsense hesabı.dedim yt olsan çokdan silmiştim seni.şükretki almak zor web adsyi :) bu hesabında pini işte 6 ay sonra geldi,kurtuldum çok şükür.bidahada abd adsense açmadım.

Bazı ülkelerde kimlik formuyla onaylama hicbisekilde çıkmıyor diye okumuştum, belliki abd de var bunların arasında

Bazı ülkelerde kimlik formuyla onaylama hicbisekilde çıkmıyor diye okumuştum, belliki abd de var bunların arasında

oluyor lakin adresini kanıtlayacak döküman lazım, onu da fake hazırlayıp yollarsın. şimdilik tek sorun tax;)

abd web ads hesabımda hiç çıkmadı form,formla onaylatmak isteyen tanıdıklarımda onaylatamadı.yt adsense de farklı mıdır bilmiyorum ama...formla onaylatma yöntemleri satan kaç kişi varsa hepsinede sordum,satış konularındada belirttikleri üzere abd adsenselerde formla onaylatma çıkmıyordu en son baktıgımda.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri