Konu satış konusudur.Tartışma yaratacak mesajlardan kaçınalım.Konu sahibi kendi kriterlerini yazmış.Herkes bunların riskini bilerek alışveriş yapacak veya yapmayacak.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Konu satış konusudur.Tartışma yaratacak mesajlardan kaçınalım.Konu sahibi kendi kriterlerini yazmış.Herkes bunların riskini bilerek alışveriş yapacak veya yapmayacak.
Konuda tartışma yok.
Konudaki ilk mesaj Editlendi, normalde 20tl alırım, pin gelmezse yada adsense banlanırsa o 20tl bende kalır yazıyordu.
( Pin gelmezse kısmına tepkiler oldu )
Sonradan editli konuyu okudunuz siz herhalde.
Forumdaki ilk tepkiler ilk metnedir.
ref alan arkadaşlar konu altına yazarsa bizde ona göre arkadaştan alış veriş yapabiliriz teşke daha önce açsaydınız hocam konuyu çok 2 katı ücret ödedikGerçek adreslere ABD Adsense Pin hizmetini foruma açmış bulunuyorum. Bir süredir forumdan birkaç arkadaş için çalışmalarımız olmuştu, şimdi de tüm foruma açılmıştır. Hali hazırda bir çok hesap için pin istendiği için Ref yoktur.
Fiyatlar ve Şartlar:
1 ADET Adsense Pin için: 70 TL
(Sipariş verildiği gün 20 TL kapora ödenir, pin gelince de 50 TL daha ödenir. Eger adsense kapanirsa, bu sebepten dolayi Pin gelmezse ya da siparisi veren kisi mesajlara cevap vermezse kapora olarak odenen 20 TL geri ödenmez.)
2 ADET Adsense pin için: 120 TL (2 tane alım yapildigi icin, tane fiyatı 60 TL ye denk gelir.)
(Sipariş verildiği gün 30 TL kapora ödenir, pin gelince de 90 TL daha ödenir. Eger adsense kapanirsa, bu sebepten dolayi Pin gelmezse ya da siparisi veren kisi mesajlara cevap vermezse kapora olarak odenen 30 TL geri ödenmez.)
3 ADET Adsense pin için: 160 TL (3 tane alım yapildigi icin, tane fiyatı 53 TL ye denk gelir.)
(Sipariş verildiği gün 40 TL kapora ödenir, pin gelince de 120 TL daha ödenir. Eger adsense kapanirsa, bu sebepten dolayi Pin gelmezse ya da siparisi veren kisi mesajlara cevap vermezse kapora olarak odenen 40 TL geri ödenmez.)
Daha fazlası için iletişime geçiniz: PM
demekki arkadaş kapanma vs olmada lahmacun sipariş edip alman ingiliz pin sağlayan arkadaşlara gitmiş deyip o 20tl üstüne yatabilir.pin sağlayan arkadaşların herkes geri zekalı oluyor hocam ozaman bi çok zeki olan siz oluyorsunuz postacılara örnek olun postanelere gidip örnek teşkil edebilirsiniz
Konuda tartışma yok.
Konudaki ilk mesaj Editlendi, normalde 20tl alırım, pin gelmezse yada adsense banlanırsa o 20tl bende kalır yazıyordu.
( Pin gelmezse kısmına tepkiler oldu )
Sonradan editli konuyu okudunuz siz herhalde.
Forumdaki ilk tepkiler ilk metnedir.
Ben ne kadar alttan alıp konuyu nazik bir sekilde anlatmaya calissam da sizin gibi bazi kisiler inatla anlamamakta israr ediyorlar, artik sen gibi insanlara aciklama yapmiyorum, bu son olacak: PINI YOLA CIKAN ADSENSE KAPANIRSA, BUNUN ICIN KAPORA GERI ODENMEZ. PIN GELDIGINDE ADAM KALKIP DA 1 HAFTA - 10 GUN PININE SAHIP CIKMAZSA KAPORA GERI ODENMEZ.
hicbir sekilde, hicbir tepkiden dolayi hicbir kriterimi ya da satis politikami degistirmedim, basindan beri ayni sekilde satis ve fiyat sartlariyla konuyu sabit tutuyorum, sadece ek aciklama ekledim anlamamakta israr eden arkadaslar icin.

senin haddine olmaz zaten bizim gibi insanlara had bildirmek
demekki alman ing adsense sağlayanlar kıt akıllı [MENTION=11620]era[/MENTION]
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] hocam hakareten fazlasını yapıyor arkadaş konuyu incelerseniz kim haksız kım haklı acıklarsanız herkes faydalanır
kardeşim skaype adresin var mı?
Bir adet pin alındı, 3 adet daha alınacak.
Güvenilir bir arkadaş, teşekkür ediyorum kendisine![]()
1 adet amerika pin alındı 1 hafta da geldi çok hızlı![]()
Arkadaş çok ilgili davrandı pinim çok beklemeden geldi herkese tavsiye ediyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.