Skype açarmısınız
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=13271]Tunahan06[/MENTION] hocam 25 adet ayarlarsanız yarın alacağım
Pm gönderdim
hocam stokta kaç tane hesap var
skype bakar mısın
@Tunahan06 skype ekledim geri dönüş bekleniyor
@Tunahan06 hocam sipariş verdim 3gün önce ses yok
10 adet denemek icin alayim @Tunahan06 hazir oldugunda pm atarsiniz odemeyi yaparim
Hocam 14.08.2014 tarihine kadar sipariş alamıyorum elimde yüklü miktarda sipariş birikti kanallarım 1 kıyımıda kayıpsız atlattı.
Yarın öğlene teslim etmiş olurum hocam elimde olan yüklü siparişler vardı bugün bir kısmını bitirdim ve son 1 haftada çok yoğundum şuan biraz rahatladım.
14.08.2014 Tarihine kadar sipariş alamıyorum hocam.
2 gün önce 12 kanal aldim 3 tanesi spamdan kapalı çıktı ben dokunmadığım halde video atınız mı demiş arkadaş atsam telafisini istemem hala telafi bekliyorum.
İş Alımı: KAPALI
( 14.04.2014 Tarihine kadar sipariş almıyorum elimde yüklü miktarda sipariş bulunmaktadır. )
Kanalları Nasıl Açıyorum ?
En az 36 kanala abone oluyorum.
Para kazanmalarını aktif ediyorum.
1 Tel. Numarası 1 Hesap için kullanıp siliyorum.
CCleaner ile her kanaldan sonra temizlik yapıyorum.
Mozilla gizli pencere ile hesapları açıyorum.
Her hesapdan sonra IP değiştiriyorum.
Her hesaba farklı Profil ve Kapak resmi yüklüyorum.
Hesaplardaki profil fotoğraflarının hepsi facebook üzerinden aldığım bayan fotoğraflarıdır.
Açtığım kanallar 3 kıyım atlattı ve hala açıklar. 3CX gibi sıralı numaralar kullanmıyorum.
Daha önce boş kanalım hiç kapanmadı.
Örnek açtığım kanallardan bir tanesi.
Not: Kanallar sadece benim tarafımdan açılıyor 2. bir çalışanım yok. Kazanan bir kanalınızın kıyımda kapanmasını istemem
9 aydır kendime açtığım özenle ve aynı titizlikle her kanalı açıyorum. Kapanmaya karşı alınabilinecek önlemlerin %100 ünü alıyorum.
Fiyat : 1 ₺
Hesap Numaralarım İçin Tıklayınız.
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.