Amerika Tel. Onaylı YouTube Hesapları

• Kullanıcı Tunahan06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 adet kanal siparişi verildi akşam saatin'de alıcam . Arkadaş 10 numara herkese tavsiye ederim işinin ehli birisi .

gecikmelide olsa aldım 20 adet geç olsun temiz olsun benim için problem değil

gecikmelide olsa aldım 20 adet geç olsun temiz olsun benim için problem değil

Geçikmeden dolayı tekrar kusura bakmayın yoğun sipariş günlerinde böyle aksaklıklar olabiliyor. Teşekkür ederim bol kazançlar

---------- Spam Engelliyici 16:07 ---------- Önceki Mesaj 15:48 ----------

pm gönderdim bi bakarmısın kardşeim

Dönüş yapıldı. Sipariş alındı teşekkür ederim her zaman beklerim

elinizde stok varmı 10 adet ilk etapta almak isterim

Şuanda bekleyen siparişlerim bulunmaktadır. Stok girişi yapamıyorum siparişlerim hiç bitmediğinden dolayı. Mail adresinizi bırakırsanız yarın sabah 9-12 arası hesapları mail adresinize göndermiş olurum. Ödeme gönderildiği anda siparişiniz işleme girer dediğim saate gönderilmiş olur.

Bir kanala 24 saat içerisinde 49 tane videodan fazla video yüklemek kanalın kapanmasına sebep oluyor. Eğer mümkünse parça parça
yüklemeye çalışın 25+25 gibi parçalara bölün. Böyle yapmak kanalınızın uzun ömürlü olmasını sağlar ilerdede kapanma sorunu yaşamamış olurusunuz. Toplu
kıyımlarda kanalınız spama takılmaz. 3CX gibi sıralı numaralar taramalarda spama takıldıkları için kapatılıyorlar.

Mailler tamamen Amerika lokasyonlu spama takılma ihtimali %0'dır. Bu zamana kadar boş video atılmamış kanalım kapanmadı.
VDS ile manuel yükleme yapacak olanlar tek ip üzerinden bütün kanallara girip çıkarak tek ip üzerinden yükleme yaptıkları için bir kanal kapatıldığında
doğal olarak diğer hesaplarda kapatılıyor.
Benden alınan kanalların ömürlük olmasını istiyorsanız lütfen 24 saat içerisinde 49 videodan fazla video atmayın ve mümkünse her kanal için farklı ip adresi
kullanın bu şartlarda kapanma sorunu yaşama oranınız %0'dır. Kanallarımın kapatılmasındaki sebepler bunlardır sonradan spama takılmayın kanallarınız ömürlük olsun.

Son düzenleme:
Bir kanala 24 saat içerisinde 49 tane videodan fazla video yüklemek kanalın kapanmasına sebep oluyor. Eğer mümkünse parça parça
yüklemeye çalışın 25+25 gibi parçalara bölün. Böyle yapmak kanalınızın uzun ömürlü olmasını sağlar ilerdede kapanma sorunu yaşamamış olurusunuz. Toplu
kıyımlarda kanalınız spama takılmaz. 3CX gibi sıralı numaralar taramalarda spama takıldıkları için kapatılıyorlar.

Mailler tamamen Amerika lokasyonlu spama takılma ihtimali %0'dır. Bu zamana kadar boş video atılmamış kanalım kapanmadı.
VDS ile manuel yükleme yapacak olanlar tek ip üzerinden bütün kanallara girip çıkarak tek ip üzerinden yükleme yaptıkları için bir kanal kapatıldığında
doğal olarak diğer hesaplarda kapatılıyor.
Benden alınan kanalların ömürlük olmasını istiyorsanız lütfen 24 saat içerisinde 49 videodan fazla video atmayın ve mümkünse her kanal için farklı ip adresi
kullanın bu şartlarda kapanma sorunu yaşama oranınız %0'dır. Kanallarımın kapatılmasındaki sebepler bunlardır sonradan spama takılmayın kanallarınız ömürlük olsun.

Günlük olarak 1 aydır çalıştığım kişilere hergün toplamda 25+25 şeklinde 100 adet kanal gönderilmektedir. Bugüne kadar kendi hatamız dışında kapanan kanalımız
olmadı gerek vds gerek videoyap kullanarak yükleme yapılan kanallarda. Doğru yükleme ve doğru kontrol yapıldığında kanalızın kıyımda dahi kapanma ihtimali yoktur.
agustos ayı boyunca deneme yaptıgım,kapanmasını bekledigim kanallar harici kanalım kapanmadı benimde.bu söylediklerine dikkat ediyorum,vdslerde manuel çalışıyorum.yani manuel tamamda,botta nasıl oldugunu anlamadım hocam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri