Amerika Tel. Onaylı YouTube Hesapları

• Kullanıcı Tunahan06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
agustos ayı boyunca deneme yaptıgım,kapanmasını bekledigim kanallar harici kanalım kapanmadı benimde.bu söylediklerine dikkat ediyorum,vdslerde manuel çalışıyorum.yani manuel tamamda,botta nasıl oldugunu anlamadım hocam.

Tam emin olmamakla birlikte zaten bota eklenen her kanalın kapanma ihtimali var ben öyle düşünüyorum. Mesela videoyap kimisi çok memnunken kanalları kapanmıyorken belli bir kısımda videoyap kullandığı zaman kanalları kapanıyor. Mesajın yazılış amacı kanalların kapanıyor şikayetinden dolayı değil konuda alıntıladım bilmeyenler içinde yararlı olmuş olur hemde kapanmanın önüne geçmiş oluruz.

Hızlı ve güvenilir bir arkadaş, 10 adet hesap alındı. Teşekkür ederim..

13 adet onaylı hesap alınmıştır. Bununla birlikte sanırım 40'ı geçkin hesap aldım ve herhangi bir sorun yaşamadım. Teşekkürler kendisine.

Videoyap kullanıp arkadaşın mailleri ile sağlıklı çalışabilen var mı ?

Ben de arkadaş ile çalışağım da videoyap da kapanmaması gerekiyor, teşekkürler.

Videoyap kullanıp arkadaşın mailleri ile sağlıklı çalışabilen var mı ?

Ben de arkadaş ile çalışağım da videoyap da kapanmaması gerekiyor, teşekkürler.

Siparişleriniz hazır göndermek için bekliyorum. Test edersiniz eğer bir sorun olmazsa çalışmaya devam ederiz

20 kanal teslim aldım. Teşekkürler. Alıcı arkadaşlara önerilir.

Tamamen Almanya lokasyonlu IP, Telefon doğrulaması @gmail.de şeklinde kanallar çok yakında satışa sunulacaktır.

03.09.2014 Tarihinden itibaren kanallar Amerika IP'leri üzerinden açılmaktadır.

Son düzenleme:
İnanmayanlar olacaktır illaki ama ben yinede belirteyim her hesap açılışından sonra vds ye format atıyorum.

"03.09.2014 Tarihinden itibaren kanallar Amerika Lokasyonlu VDSler üzerinden açılmaktadır.
1 IP ile 2. bir hesap açılma ihtimali dahi yoktur hepsi kendi tarafımdan açılıyorlar. " bu kısım aklımı çok karıştırdı. VDS'yi nereden aldınız bilmiyorum da Amerika'da ekstra ip adreslerinin tanesi minimum 50 cent civarıdır, siz nasıl bu işten kar ediyorsunuz aklım ermiyor, lütfen beni yanlış anlamayın, bunları açıkayabilirseniz kafamızdaki soru işaretleri kalkmış olur.

Kaç dakika sürüyor format?

Hocam hiç hesaplamadım ama şuanda 50 tane vds mevcut elimde. Daha hiç hesap açılmadı inşallah yarından sonra seri bir şekilde sağlam kanalları dağıtmaya başlayacağım.

onaysız mail satışı varmı.?

Amerika tek IP parası 1 TL - Onaysız kanal satışım yok zaten min. 80 kuruşdan satarım 1,80 olur normal satış fiyatından fazla olur :D

"03.09.2014 Tarihinden itibaren kanallar Amerika Lokasyonlu VDSler üzerinden açılmaktadır.
1 IP ile 2. bir hesap açılma ihtimali dahi yoktur hepsi kendi tarafımdan açılıyorlar. " bu kısım aklımı çok karıştırdı. VDS'yi nereden aldınız bilmiyorum da Amerika'da ekstra ip adreslerinin tanesi minimum 50 cent civarıdır, siz nasıl bu işten kar ediyorsunuz aklım ermiyor, lütfen beni yanlış anlamayın, bunları açıkayabilirseniz kafamızdaki soru işaretleri kalkmış olur.

Şuanda 50 adet tamamen hazır halde vds bekliyor hocam sistemin oturması öğrenmem v.s derken 2 gündür mail girişim yok. İnanmayanlar oluyordur illa ki ip değiştirmeme her hesapdan sonra bilgisayara format atılmasına ama bunlar gerçek kaliteli hizmet veriyorum. Kanalları Nasıl Açıyorum ? Bölümünde ne gördüyseniz her açılan mail aynı şekilde açılıyor ne eksik ne fazla.

Kanallarının yanında VDSsinide isteyen kişiler olucaktır. 1 gb ram 2008 windows server kurulu up-down yapabileceğiniz donma sorunu hesap açarken olmayan 1 GB RAM VDS + YouTube Hesabı 10 TL.
Lütfen siparişinizi verirken bunu belirtin

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri