- Web sitesi
- www.ytpara.com
Arkadaşlar merhaba work and travel için bugün vize başvurusuna gittim ve gayet akıcı konuşmama ve yeşilpasaportum olmasına rağmen vize reddedildi. gerekçe olarak da oraya göçmen olarak gitmeyeceğime inandıramamışım kendimi. 3 aylık bir programdı . Sizden ricam şu aşamada napmalıyım uçak bileti de alındı parasında değilim ama kız arkadaşım vizeyi aldı ben alamadım o yalnız gidemez yanında gitmem lazım Lütfen yurt dışına çıkanlardan yardım istiyorum.
Ankara Amerika KonsolosluGunda tanıdığı olan var mı veya İstanbul Amerikan konsolosluğunda arkadaşlar hayat memat meselesi benim için bu.
Eğer bu olmazsa bile 3 aylığına turistik olarak gitmek istiyoırujm orda ev açar 3 ay kalabilirim de . Sonra Türkiyeye dönüş yaparım.Yardımlarınızı bekliyorum ve konuyu up larsanız sevinirim belki yardım etcek birisi olabilir.
Ankara Amerika KonsolosluGunda tanıdığı olan var mı veya İstanbul Amerikan konsolosluğunda arkadaşlar hayat memat meselesi benim için bu.
Eğer bu olmazsa bile 3 aylığına turistik olarak gitmek istiyoırujm orda ev açar 3 ay kalabilirim de . Sonra Türkiyeye dönüş yaparım.Yardımlarınızı bekliyorum ve konuyu up larsanız sevinirim belki yardım etcek birisi olabilir.