Amerika'da Banka Hesabı Açmak

• Kullanıcı kroto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

kroto

Kayıtlı Üye
s.a arkadaşlar

yurtdışından ödeme almak için usa banka hesbı açmam gerekiyor
payoneer vs araçı olmadan direk banka hesabı açabilecegimiz bir yer varmı?
tr adresimiz ve tc no lie online bankacılık işlemleri yapabilecegimiz bir banka varmıdır

Hesap açmak için galiba oturma izni lazım

as yurt dışından ödeme alman için usa banka hesabına gerek yok ki dolar veya euro hesabı açarsın ona alırsın paranı enpara kullanın her türlü hesap açabiliyosunuz

Hesap açmak için galiba oturma izni lazım
:(

peki başka aracı site varmı bildiginiz payoneer dışında ?

---------- Spam Engelliyici 14:54 ---------- Önceki Mesaj 14:53 ----------

as yurt dışından ödeme alman için usa banka hesabına gerek yok ki dolar veya euro hesabı açarsın ona alırsın paranı enpara kullanın her türlü hesap açabiliyosunuz

çalıştıgım firma sadece usa bankalarına ödeme yapıyor :confused:

bak ben hollandada kalıyorum burda banka hesabı açmak çok zor 1 türkiyedeki gibi hesap açmak istiom hemen çat al hesap yok 1 hesap açarsın 2. de niye açion napcan bunu birton şey istiolar bide hepsini geç 1 bankana 5 binden fazla para geldimi ilk birşey yapmazlar 2. de eve mektup gelir bunun vergilerini ödedin mi diye 3. de hesabın askıya alınır hemen eve gelirler amerikada sistem nasıldır ama emin olun türkiyeye gibi değil hiç bir ülke

Sanırsam, Galiba, Herhalde Abd vatandaşı olup Vergi numarası olması gerekiyor.
Yada Geçici işçiysen Yinede VERGİ numaran olması lazım.
Kısacası VERGİ numaran olması lazım.
Yoksa Abd'den 5 kuruş alamazsın.
Bankaya gelen paradan VERGİ alır Abd hükümeti.
ABD'de VERGİ kutsaldır.
Bilmem anlatabildim mi?
:D

Green Card olmassa gerisiyle yapamassın :D vatandaşlık zaten yokdur diye tahmin ediyorum

Açarsınız ama şirket lazım, googleda delaware offshore company diye arama yapıp bir firma seçin. adınıza vergisiz delaware şirketi artı banka hesabı açtırın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri