Amerika'da Müslümanlara Bakış

Yorumlara göre dakika 1:13 te kalmış.

Yok hayır, videonun hepsini izledim videoyu çok beğendim ve insanların tepkileride çok hoşuma gitti açıkcası çünkü yabancı basının bu konudaki duruşu işid iran vs gibi örnekler varken bu yapılan yorumlar insanların ne kadar ileri görüşlü ve hoşgörülü davrandıklarını gösteriyor. Benim yukarıdaki yorumumda bazen bu hoşgörüyü kendi insanlarımızdan görememekle ilgiliydi zaten.

Yok hayır, videonun hepsini izledim videoyu çok beğendim ve insanların tepkileride çok hoşuma gitti açıkcası çünkü yabancı basının bu konudaki duruşu işid iran vs gibi örnekler varken bu yapılan yorumlar insanların ne kadar ileri görüşlü ve hoşgörülü davrandıklarını gösteriyor. Benim yukarıdaki yorumumda bazen bu hoşgörüyü kendi insanlarımızdan görememekle ilgiliydi zaten.

Oradaki insanlarda sorun yok zaten bu konuda ayrımcılık yapanlarda sorun var.

Oradaki insanlarda sorun yok zaten bu konuda ayrımcılık yapanlarda sorun var.

Haklısınız buraya kadar sorun yok ancak bahsedilen etkenlerinde bunda payının olduğuna şüphe yok.. Özellikle kişi hafifte inanmaya ve ayrımcılığa meyilliyse.. Her nerde olursa olsun ırkçı hoşgörüşüz ayrımcı zihniyetin tükenmesi ve videodaki gibi güzel zihniyetlerinde çoğalması dileğiyle.

Dostum işte bu yargı yüzünden dünya müslümanlardan soğuyor.

ya arkadaşlar 1:13 teki kadının söyledikleri bana hiç yabancı gelmedi yıllarca bunu ülkemizde çok duydum.bende buna binaen ilk yorumumu yazdım.forumda bana saldıranlar aynı düşüncede ki saldırıyorlar. bu kişiler bana önceki konularımdan bilenmişler. yakında quiz ödeme konusuna ödemem geldi yazsam bile siyaset yapma diyecekler.
durum vahim yani :D
herkese iyi forumlar

not: konuya son mesajımdır takılabilirsiniz

ya arkadaşlar 1:13 teki kadının söyledikleri bana hiç yabancı gelmedi yıllarca bunu ülkemizde çok duydum.bende buna binaen ilk yorumumu yazdım.forumda bana saldıranlar aynı düşüncede ki saldırıyorlar. bu kişiler bana önceki konularımdan bilenmişler. yakında quiz ödeme konusuna ödemem geldi yazsam bile siyaset yapma diyecekler.
durum vahim yani :D
herkese iyi forumlar

not: konuya son mesajımdır takılabilirsiniz
seni banlamadıkları sürece sen böyle hattin olmayan şeylerin yazıcaksın
çünkü sen başkaları hakkında hakında hiç birşey bilmeden konuşbilecek kadar utanmaz bir günahkarsın .Öbür tarafta sorucaklar bu arkadaş senin hakkına girdi affediyor musun ( sen bilmiyor olabilir kul hakkı en büyük günah )
hayır diyeceğem affetmiyorum cezası neyse çeksin .
(bknz:http://www.ytpara.com/1009038-post18.html)
seni report ettim ve senden rahatsızlık duyduğumu bellirttim ve benle aynı düşünceye sahip insanlarıda biliyorum , ama kısa sürede soğuttun beni bu forumdan . seni banlamazlarsa zaten dahada girmem foruma .

Videoyu izlemedim, herhalde forumda vardı.
Klasik Abd'de hoşgörü var vs adlı goygoydur.
Başkada içi boş bir videodur.
+ Birde abd'de zaten kaç Milyon ( milyon bile olmayabilir sayı ) müslüman varki, butarz röportajlar yapıyorlar, sonuç alıyorlar.

Birde gidip Abd'de Texas, Austin vb. .
Gibi yerlerde yapsınlar bu röportajları.
O zaman kesin sonuç çıkar ortaya.

He ben her zaman Abd'de zaten yaşamak istemişimdir, orası ayrı bir dünya.
Ama her videoda hoşgörü humanist vs taslamalarını artık pek inandırıcı bulmuyorum.

videoyu izlemedim, herhalde forumda vardı.
Klasik abd'de hoşgörü var vs adlı goygoydur.
Başkada içi boş bir videodur.
+ birde abd'de zaten kaç milyon ( milyon bile olmayabilir sayı ) müslüman varki, butarz röportajlar yapıyorlar, sonuç alıyorlar.

Birde gidip abd'de texas, austin vb. .
Gibi yerlerde yapsınlar bu röportajları.
O zaman kesin sonuç çıkar ortaya.

He ben her zaman abd'de zaten yaşamak istemişimdir, orası ayrı bir dünya.
Ama her videoda hoşgörü humanist vs taslamalarını artık pek inandırıcı bulmuyorum.

2,454,000 ;)

Nüfus - Nisan 2015 sayımı - 320.645.000
% 0.1 gibi birşeymi?
:D

Oda abd'nin çeşitli yerlerinde olan toplam müslüman sayısı.

Wikipedia şöyle yazıyor.

Din olarak, ABD'de toplam; %73 Hristiyan (%48 Protestan, %22 Katolik, %2 Mormon, %1 Ortodoks), %19.6 ateist ya da hiçbir dine bağlı olmayan, %1.7 Musevi, %5.6 diğer inançlar, %0.7 Budist, %0.6 Müslüman, %0.4 Hindu,[28][29] %0.3 Üniteryen Üniversalist,[30] %0.1 Pagan, Vikan ve Druid yaşamaktadır.[30]

-

Matematikten çaktım.

Nüfus - Nisan 2015 sayımı - 320.645.000
% 0.1 gibi birşeymi?

Oda abd'nin çeşitli yerlerinde olan toplam müslüman sayısı.

Wikipedia şöyle yazıyor.

Din olarak, ABD'de toplam; %73 Hristiyan (%48 Protestan, %22 Katolik, %2 Mormon, %1 Ortodoks), %19.6 ateist ya da hiçbir dine bağlı olmayan, %1.7 Musevi, %5.6 diğer inançlar, %0.7 Budist, %0.6 Müslüman, %0.4 Hindu,[28][29] %0.3 Üniteryen Üniversalist,[30] %0.1 Pagan, Vikan ve Druid yaşamaktadır.[30]

-

Matematikten çaktım.

ABD de budist nüfusun müslüman nüfustan fazla olmasına açıkçası şaşırdım :) Müslümanlar ya kendilerini sakladılar, ya da bu uzakdoğuluların hepsini budist diye genellemişler :) Dünyada yoktur o kadar budist

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri