Amerikada Yaşayan Ytpara Üyeleri Buraya

servetifunun

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ingilizcetube.blogspot.com.tr
Merhaba arkadaşlar.

Amerika'da yaşayıp bu forumda üye olan arkadaşlar bize Amerikan kültürüne dair niche bilgiler verebilirseniz oldukça aydınlatıcı olur.

Zira genel olarak fikir sahibi olsak da bilmediğimiz binlerce konudan haberdar değiliz. Örneğin;

1-Hangi kanallar telif göndermez?
2-Hangi küçük yapımlar sevilmektedir?
3-Türkiye'deki örneğin bir evlilik programının karşılığı Amerika'da nedir?
4-En sevilen hobiler nelerdir?
5-Şunlardan uzak durun dediğiniz olgular nelerdir?
6-Hangi kanallar direkt dava açma yetkisini elinde bulundurur?

..... Bu liste uzayıp gider. Amerika'ya dair bilmediklerimizi orada yaşayan veya yaşamış olan arkadaşlar sayesinde öğrenebilirsek ne mutlu. Bol kazançlar.

Aynen amerikada populer izlenen tv showları nelerdir :) söylerler mi ki

Bizim Türk doktor Mehmet Öz' ün bir programı var ve izleniyor diye biliyorum.Dün akşam haberlere konu olmuştu.Son olarak kadın kılığına falan girip program yapmış,babasından fırça yemiş falan filan.Ama Youtube üzerinden izleniyor mu,izleniyorsa telif gönderiyor mu hiç bilmiyorum.

Bizim Türk doktor Mehmet Öz' ün bir programı var ve izleniyor diye biliyorum.Dün akşam haberlere konu olmuştu.Son olarak kadın kılığına falan girip program yapmış,babasından fırça yemiş falan filan.Ama Youtube üzerinden izleniyor mu,izleniyorsa telif gönderiyor mu hiç bilmiyorum.
izleniyor ama telifde var :)

Amerikadan dostlarımız varsa benim alışverişlerimde çok yardımı dokunabilir :)

[MENTION=1316]Alex[/MENTION]

Fazla sevinme o listedeki bütün videolar telif veriyor. İstersen dene:-)

Denedım kardeşim ama sizlerde deneyebilirsniz. USA'da cok veya az izlenen ne olursa olsun ytde telif veriyor.

çok kısa bir dr. oz videosundan telif yedim.

Breaking Bad
Dexter
Under the Dome
Grey's Anatomy
The Big Bang Theory
Boardwalk EmpireBones
The Newsroom

Yukarıdakileri yüklerseniz Telif verir. Bunun haricinde özgünleştirme yapmayı deneyin. Örnek, Logo ekleyin, ses efekt programları ile arkaplandaki sesle oynayın. Bazı kısımları kesin birleştirin. Tavsiyemdir. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri