Arkadaslar amerikan adresi satın almaya çalışıyorum. Fakat adres bilgilerini buraya göre mi yazacagim onu anlamadim. Yardımcı olur musunuz?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ayrıca sağlam bir yerle çalışmanı tavsiye ederim. Finansbankın da böyle bir sitesi var globalmagazam diye bi incele istersen.
Sent from my iPhone using Tapatalk
abd sıkıntı hocam kimlikle onaylamanı istiyorlar hesabı ödeme alabilmek için dikkatli olun abd yasaları tehlikelidir Almanya adsense açın almanya ödeme alan var payoner ile
Hocam kimlikte aldim ben. Tek sıkıntı adresi alamadım. Aylik mi alacam yillik mi? Birde adres alırken adres kısmına neler yazacam? Hangi ülkeyi sececem anlamadim onu
" Kimlikte aldım " derken kastettiğin nedir?
Ödeme esigini geçince herkeste çıkan su vergi olayı varya. Onu gecmek için amerikan vatandasinin kimlik numarasi lazim onu da hallettim
Hocam onu nasıl hallettiğinizi özel değilse paylaşabilirmisiniz ?
Ücretli hocam
Shipito'dan virtual box alınca zaten adres veriyor.Siz de onlara ulaşıp ben postamı şu adrese istiyorum veya taratın maile atın dediğinizde sorun hallolur.Diğer yandan güncel politikalarını takip etmiyorum.Onları kontrol etmeniz lazım.Ama postalara asıl adrese istemek için mutlaka canlı destek ile iletişim kurmak gerekiyor.
Hocam içerde 4 hane yatıyor eğer alacağımız ödemeden fazla değil ise ücreti değerlendirebiliriz bir şekilde belki paylaşırsanız?
Hocam o virtual box alırken bizden bilgi soruyor. Ben o yuzden almadim yanlış olmasın diye. Adres ülke felan soruyor. O kısımları payoneer hesabina verdigim yani Türkiye de oturduğum eve ait bilgileri mi verecem yoksa başka bir sey mi?
Çok teşekkürler hocam bu şekilde aşılabileceğini tahmin etmemiştim![]()
Burdaki aslı amacı anlayamadım, Amerikan Adsense mi almaya calısıyoruz acaba..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.