Amerikan adresi satın alma

Son düzenleme:
Gerçek adresinizi kullanın.Hesabı aldığınızda usa adresi size verilecek.

Eğer adsense pini için kullanacaksanız.Daha sonra ulaşıp onlardan pinin taranıp mailinize gönderilmesini isteyebilirsiniz.

Hocam tax id tam olarak ne oluyor?Birde verdiğiniz linkten nasıl bu id alabiliriz?

Araştırın çeşitli linkler var.Bu konuda ticaret yapanlar var destek vermeyeceğim.İlerde çeşitli sorunlar çıkma ihtimali yüksek.Ama eğer illa adsense alacaksanız adresiniz Türkiye olsun.
Kod:
https://www.fiverr.com/search/gigs?utf8=%E2%9C%93&search_in=everywhere&source=top-bar&locale=en&query=tax+number&page=1&layout=auto#
Hocam tax id tam olarak ne oluyor?Birde verdiğiniz linkten nasıl bu id alabiliriz?

Son düzenleme:
Oh be [MENTION=26860]Drop[/MENTION] Allah razi olsun

---------- Spam Engelliyici 22:23 ---------- Önceki Mesaj 22:09 ----------

[/COLOR [MENTION=26860]Drop[/MENTION] aylik mi alayim yoksa yillik mi? Adsenseyi acsam 1 ay kesinlesmeye var. 1 haftada da pin gelse 40 gün. 1 aylik alsam yetmez mi?

arkadaşalr bu vergi olayında şöyle bir sıkıntıda var unutmayın ben ücretli bi şekilde r10 dan bir arkadaşa yaptırdım yaptıranda çok ancak ilk ödemeyi alınca o vergi numarasını girdiğiniz kişinini adına ve sizizn pin gelen postanıza bir vergi iade formu geliyor kazancınız 400 doların üstündeyse yıllık ki ben ilk 684 dolar bi ödeme almıştım IRS vergi sisteminde o vergi bilgilerini girdiğimiz kişi kamu çalışan birsiymiş aynı anda 2. bir iş olarak çalışmad aabd yasaları çok ciddi o sebeple vergi çıktı gerçekten problem bu o kişiye %20 lik bi vergi çıktı en kötüsüde adamın maaşında kesilecek bu vergi :( bu çok büyük bi problem bişeyleri yapıcağız derken başka insanlarıda zor durumda bıraktığımızızn farkına varalım lütfen hem abd vatandaşı hemde başka bir ülke vatandaşı olanlardan vergi alınmıyormuş bunuda 300 tl ye yapan birisini buldum ona yaptırdım ama şubat ayı başlangıcında 3 tane kanalım bağlıydı ab.d adsenseye spama düştü malesef ödeme günü banlancak büyük ihtimal vergi olayını dikkatsiz bir şekilde yaptırmayın yapmayın!!!! başınza iş almayın

[/COLOR]
Araştırın çeşitli linkler var.Bu konuda ticaret yapanlar var destek vermeyeceğim.İlerde çeşitli sorunlar çıkma ihtimali yüksek.Ama eğer illa adsense alacaksanız adresiniz Türkiye olsun.
Kod:
https://www.fiverr.com/search/gigs?utf8=%E2%9C%93&search_in=everywhere&source=top-bar&locale=en&query=tax+number&page=1&layout=auto#
[MENTION=46192]Hepter1453[/MENTION] çok tehlikeli sular hocam kimlik sahibine her ay vergi kagıdı gidiyormuş duyduguma göre. Adam üzerine gelen vergiyi görünce gidip şikayet edecektir tanıdıgınız olmadıgı sürece böyle şeylere kalkışmayın derim başınız yanabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri