Amerikan Paypalı Hakkında Yardım

kubarbaz

Kayıtlı Üye
Selamlar arkadaşlar. Bundan 5-6 ay önce amerika da yaşayan kuzen vasıtası ile bi amerikan paypal hesabı actım. 1-2 ay ödemeleri sorunsuz aldım. Sonra 1 komisyoncu vasıtası ile paraları kendi hesabıma yönlendiriyordum. Paypal sıkıntı görmüş olacak hesaba bloke koydu. Kimlik adres vs hiçbiri işe yaramadı. Hesabı kalıcı olarak devre dısı bıraktılar. Şimdi içinde ki parayı onlara bırakmak istemiyorum. Bunlar 6 ayın sonunda benden bi banka hesabı isteyecekmiş parayı göndermek için. Paypal kuzenimin adına kayıtlı benden istedikleri banka hesabını farklı bir isme ait olarak versem gene de ödemeyi gönderirler mi? Yoksa illa kuzenimin adına mı olmalı bu banka hesabı? Eğer öyle bir şey şartsa kuzenle görüşmüyorum şuan ona ait bi banka hesabı vermem imkansız. Var mı tecrübesi olan arkadaslar?

Hocam kıllanmamaları için para yüklüyse kuzenin bilgileri ver ona yatırsınlar parayı. Sonuçta yabancı değil kuzeniniz, daha sonra parayı alınca ödeşirsiniz

Hocam kıllanmamaları için para yüklüyse kuzenin bilgileri ver ona yatırsınlar parayı. Sonuçta yabancı değil kuzeniniz, daha sonra parayı alınca ödeşirsiniz

İşte kuzenin banka hesabını veremem. Herhangi bir baska isme ait banka hesabı versem sorun olur mu bunu öğrenmek istiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri