An İtibari İle Para Kazanma Kapandı

• Kullanıcı Megadeth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Megadeth

Kayıtlı Üye
Malesef şuan kanallarımın para kazanmaları kapandı sorunlu kanalı sildim ve şimdi ne yapmam gerek diğer kanallarıda mı siliyim yoksa google + yöntemini mi kullanıyim bu arada özel url daha önce almıştım kanallar için bu yöntemi nasıl kullanıcam bi bilgisi olan var mı..?

Öncelikle Geçmiş Olsun Hocam Eğer hatalı kanalı silmiş iseniz diğer kanallarınızı tek tek google + a baglayın sonra tekrar Google + baglantısını kesin 24 saat içerisinde kanallarınızın para kazanması aktif Hale gelir Aynı durumu bende yaşadım

Öncelikle Geçmiş Olsun Hocam Eğer hatalı kanalı silmiş iseniz diğer kanallarınızı tek tek google + a baglayın sonra tekrar Google + baglantısını kesin 24 saat içerisinde kanallarınızın para kazanması aktif Hale gelir Aynı durumu bende yaşadım

saolun hocam bilgilendirme için...

çok geçmiş olsun benimde başıma geldi sorumlu kanal dahil alt kanaldı zaten tüm kanalları sildim yeni bir adsense açtım o adsenseninde bugün pini geldi. Sende öyle yapabilirsin veya sil para kazanmaya sebep olan kanalı diğerlerini açamazsan onlarıda sil derim

çok geçmiş olsun benimde başıma geldi sorumlu kanal dahil alt kanaldı zaten tüm kanalları sildim yeni bir adsense açtım o adsenseninde bugün pini geldi. Sende öyle yapabilirsin veya sil para kazanmaya sebep olan kanalı diğerlerini açamazsan onlarıda sil derim

bende öyle yapıcam hocam şimdi hepsini bi elden geçiriyim olmadı silicem kökten...

arkadaşlar para kazanma devre dışı bırakıldı acaba birisi skypeden ekleyerek bu google + olayını kanalıma uygulayabilirmi
skype adresim oguzdelioglu
teşekkürler

selamun aleyküm;arkadaşlar benimde dün 1 kanal yüzünden bütün kanallarım para kazanmaya kapatıldı bugun itibari ilede pınim yola çıkmış gözüküyor şimdi ben telif gelen ana kanalı sildiim diğer ihtar olmayan diğer kanalı G+ ile bağlantısını kesip bir daha bağladım ama para kazanma aktif olmadı gerçi 24 saat dolmadı ama bir de şimdi hazır benim pinim de yola çıkmışken hesap da birken 80 dolar civarı para var kesinleşen 34 dolar ben bu adsens imi sizce ne yapmalıyım bu konu hakkında bilgiye sahip olan arkadaşlarımdan yardım istiyorum şimdiden teşşekkür ederim arkadaşlar

[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] 'ın konularına bak 8 ocak sonrası g+ kesme var o şekil kes bağla.

[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] 'ın konularına bak 8 ocak sonrası g+ kesme var o şekil kes bağla.

yaptım hocam 5 kanal vardı biri sorunluydu onu sildim birine hiç bişe olmadı aynı adsense bağlı oda ama para kazanma açık bi tanesini açtım diğerlerini bekliyorum

Konu açılmışken sorayım, benim de para kazanma kapandı 2 hafta önce, ve sorum su : Yeni bir adsense mi açmam lazım yoksa ayni adsense le devam edebilir miyim ?

Konu açılmışken sorayım, benim de para kazanma kapandı 2 hafta önce, ve sorum su : Yeni bir adsense mi açmam lazım yoksa ayni adsense le devam edebilir miyim ?

hocam aynı adsense ile devam ediyosun sorunlu kanalları siliceksin sadece

[MENTION=3584]Woap[/MENTION] kanalları sil veya para kazanmaya aç devam et. [MENTION=5401]Megadeth[/MENTION] sorunlunun içinde para var mıydı?

çok fazla bi miktar değildi daha yeni kanaldı 2-3 haftalık

selamun aleyküm bonna kesip bağladım 1 telifli başka kanallarda var onlarıda siliyimmi
birde adsensi değiştiriyimmi kalsın mı

[MENTION=3584]Woap[/MENTION] kanalları sil veya para kazanmaya aç devam et. [MENTION=5401]Megadeth[/MENTION] sorunlunun içinde para var mıydı?

şöyle kanalları sildim, yeni kanal açtım bağladım ama adsense se hiç yansımıyor ve birde ocak ayinin kazançları da yansımadı .. Adsense de mi sorun bilemedim

günlük yaklaşık 100 tl getiren kanalım eski bir kanal yüzünden para kazanması kapandı.G+ yöntemini denedim 7-8 saat geçmesine rağmen daha açılmadı. Eski kanalın mailini nasıl bulabilirim gelen mail aşağıdadır.

animal, animals, funny animals hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri