an itibari ile ytpara ailesi nasıl çalışıyor

• Kullanıcı ranger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
artık serilik değil akıllıca çalışmak gerekli yt en ufak hatada affetmiyor emekler çöpe gidiyor

Anladım hocam teşekkür ederim cavaplarınız için :)

Sanırım forum da bot la çalışan hiç kimse kalmamış?

Botla hala çalışanlar var, ama gözlemlediğim kadarıyla şuanda spama devam edenler içinde yüzde 20 25 botla çalışılıyor, yüzde 75 80 render ile

YTtoYT nin Dezavantajları;
yaptığınız kanalların çoğu az izlenim alır,
Render yapmadan yükleme yaptığınız için kanallarınız fazlaca topluluk yiyebilir
Spamdan kapanma yaşayabilirsiniz(Adsenseye bağlı kanallar spamdan kapanırsa adsense pert olur bu açıdanda YTtoYT riskli)

YTtoYT nin Avantajları;
Seri bi şekilde kanal yaparsınız, günlük rahat 100 150 kanal yapılabilir

Botla hala çalışanlar var, ama gözlemlediğim kadarıyla şuanda spama devam edenler içinde yüzde 20 25 botla çalışılıyor, yüzde 75 80 render ile

Spamdan kapanma yaşayabilirsiniz(Adsenseye bağlı kanallar spamdan kapanırsa adsense pert olur bu açıdanda YTtoYT riskli)

YTtoYT nin Avantajları;

günde kim yapıyor 100-150 kanal ? bide rahat he :D :D :D

Önce Günün filmlerini TR dublaj - orjinal dile inirip sitelere yuklemek.

Araada daily upload download

Sonra Youtube upload

öğlen yemek - Sonra seo öğrenmek için makaleler okuyup videolar izlemek. 20 dakka türkkiye haberlerine göz atmak sonra çalışmak karışık youtube daily - film indirme sitelerine konu açmak - bakıyosun akşam olmuş - eşimi alıp Yeni foça sahilinde 30-45 dakka turlayıp dönüp tekrar çalısmak. Tek free saatim cuma günleri bana sevmeyi anlat dizisi ile p.tesi günü babamın ailesini seyretmek...

yalnız bu konuda ufak bi düzeltme yapmak istiyorum.vds ile çalışıp render alanlar ve botla çalışıp yt yapanlar demişsiniz.botla yt to yt çalışıp,render alanları neden hesaba katmıyorsunuz :D

arkadaşlar yt to yt yapanlar hiç render almıyor mu ? mesela bazı kanallar var çerçevesiz adam yüklemiş bunu çekmek için render alıyor musunuz

yalnız bu konuda ufak bi düzeltme yapmak istiyorum.vds ile çalışıp render alanlar ve botla çalışıp yt yapanlar demişsiniz.botla yt to yt çalışıp,render alanları neden hesaba katmıyorsunuz :D

Hocam isin tum buyusunu kacirdin simdi 150-200 kanal yetmez 500-1000(gunluk) kanal yaparlar. :D

YTtoYT nin Avantajları;

evet o kapanmalar dan geçen sene bu zamanlarda çok fena şekil de yaşamıştım topluluk güncellemesi geldiğinde

Vardır hala yapanlar, ben bundan 2 yıl önce botla çalışırken 80 90 kanal yapardım günlük,
şuanda eski emektar spammerlerden vardır hala yapan tahminimce, Alex ve tayfası günde 250 300 kanal yapıyordu bir ara, şuanda durum nedir bilmiyorum :)

Ara verip tekrar başlamaya çalışanlardanım, o yüzden bu tür konuları hep takip etmeye çalışıyorum. Bu konuda aklına bazı fikirler getirir hocam;

http://www.ytpara.com/youtube-ve-be...siyorsunuz-yt-spam-konusu-agustos-2016-a.html

teşekkür edirim hocam bu gün incelerim o konuyu dün konuyu açtıktan sonra fark ettim o konuyu bende
Önce Günün filmlerini TR dublaj - orjinal dile inirip sitelere yuklemek.

Araada daily upload download

Sonra Youtube upload

öğlen yemek - Sonra seo öğrenmek için makaleler okuyup videolar izlemek. 20 dakka türkkiye haberlerine göz atmak sonra çalışmak karışık youtube daily - film indirme sitelerine konu açmak - bakıyosun akşam olmuş - eşimi alıp Yeni foça sahilinde 30-45 dakka turlayıp dönüp tekrar çalısmak. Tek free saatim cuma günleri bana sevmeyi anlat dizisi ile p.tesi günü babamın ailesini seyretmek...

Valla düzeni oturmuşsun hocam Allah sağlıklı mutlu bir hayat versin sana :)

hocam onları da katıyorum hesaba yazarken atlamaşım, ben en son eranın botuyla geçen sene bu zamanlar çalışmıştım son topluluk güncellemsi beni çok pis vurmuştu sonra 6-7 ay önce daly, manuel falan deneyip bir kaç çalışma stili geliştirmiştim ama farklı işlerden dolayı pek ilgilemedim son bi kaç girişimde de forum da bir sürü olay olmuş youtubum satışı falan durmuş

Genelde YT TO YT arada vds ile

yt to yt bot ile mi yapıyorsunuz yoksa vds ten manuel mi hocam?

Son düzenleme:
Hocam merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Benim de iş hayatım yt'yi etkilemedi dersem yalan olur. Şu sıralar satılan tüm taktik ve tekniklerin çoğundan kısmen ya da bütün olarak haberim var. Render konusunda iyiyim ve geçmişte bununla alakalı forumda çoğu kişiye de yardımcı oldum. Ama gel gelelim dün yardımcı olduklarım, bugün yanımda değiller. Her neyse ben çok gördüm geçirdim, o yüzden pek takmıyorum. Forumların amacı paylaşmaktır. Ben sizinle aynı kafada olduğuma inanıyorum. İsterseniz skype ya da whatsapp ile bi voltron oluşturalım :) Ben de vds, render ve bot çalışıyorum.

Hocam merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Benim de iş hayatım yt'yi etkilemedi dersem yalan olur. Şu sıralar satılan tüm taktik ve tekniklerin çoğundan kısmen ya da bütün olarak haberim var. Render konusunda iyiyim ve geçmişte bununla alakalı forumda çoğu kişiye de yardımcı oldum. Ama gel gelelim dün yardımcı olduklarım, bugün yanımda değiller. Her neyse ben çok gördüm geçirdim, o yüzden pek takmıyorum. Forumların amacı paylaşmaktır. Ben sizinle aynı kafada olduğuma inanıyorum. İsterseniz skype ya da whatsapp ile bi voltron oluşturalım :) Ben de vds, render ve bot çalışıyorum.

Ben varım render alma taktiklerini öğrenmek isterim hep yt to yt yaptım bi kaç render denemem oldu ancak başarılı olamadım

pm atıyorum hocam size :)

[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] car crash funny diyecek , benden demesi :)

Ip cerez temizligini iyi yaptığım icin mailleri saglam sekilde açıyorum bazen satin aldigimda oluyor tabi.
İcerik sıkıntısı yok isi bilen degil mantığını kullanabilen hickimsenin icerik derdi olacağını sanmıyorum.
Yt to yt yapacaksam en kaliteli sekilde atılmış olanı bulur indirip direk atarim gecerse ne ala gecmezse videonti camstasia filmora vs gibi programlarda mümkün olan en iyi ayar hangisi ise denemeler yaparak ( yt to yt de çok abartmaya gerek yok) bu denemelerden geçen ayar hangisi ise bu ayarda tum videolari renderlerim atarim küçük resim ve etiket icin kullanilan eklentilerden bunlari da bulup kanali bitirir nadasa yatırım.
Yt to yt yapmayacaksam icerigimi torrent vs gibi sitelerden indirip gene renderli sekilde yüklerim.
Vds kullanirim kanallarimi portable ile kullanirim
Kanal takip programi da hızlı kontrol için vazgecilmezim.
3 yildir araliksiz bot kullanırdım bu ay biraktim bot dan hayir gelmez artık.
30-40 kadar kanalim 4 adet adsensem var nadasdaki kanallar istedigim seviyeye gelirse girer adsense baglarim partner seviyesine gelince de partnere baglarim.
Çalışma şeklim budur zor mu ? Günlük 8 saat falan ayirinca hayır değil kazanç varmi? Var yeterli mi tabiki de hayır yardimci olacaksa buda skyp adresim: mete.st

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri