An itibariyle adsenseler ve kanallar gitti

• Kullanıcı cemocan03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Hocam gecmis olsun kotu bir duygudur ama adsenseden yana bir sorun yoktur gelen maildeki sorunlu kanalin google hesabini kokten silin adsense temizlenmis olur daha once basima geldi sonra kazancta kesinlesti ama sifirdan basladigim icin odeme alamadim daha..

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşlar pin isteme butonu kaç günde bir geliyor

YA arkadaslar hersey bı tarafa herhalde okumuyorsunuz. benım kanallar kapandı berkan la bırsey denerken berkanın kanala gırdık berkanın kendı cekmsı oldugu özgun orjınal vıdeo olan kanal sadece bı tane vıdeo vardı o bıle para kapanmaya kapatılmıs varın gerısını sız dusunun

2 şubatda yola çıkanların pin isteme butonu gelir ozmn 1-2 güne

YA arkadaslar hersey bı tarafa herhalde okumuyorsunuz. benım kanallar kapandı berkan la bırsey denerken berkanın kanala gırdık berkanın kendı cekmsı oldugu özgun orjınal vıdeo olan kanal sadece bı tane vıdeo vardı o bıle para kapanmaya kapatılmıs varın gerısını sız dusunun

o denediğiniz birşey sebep olmuş olabilir o zaman

yok kardes deneme dedıgım +google baglantısını kesecektık berkan onu gosterıyordu bırde baktık onunkı kapanmıs onceden

Onun kanala girdiniz sonra kendi kanala girdin o kanaldan senin kanalara sicradi.

LG-P700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler dün kanallarımızın hepsi gitmiş. Adsense ban'lı değil. Gelen mail bu;
Regarding your account: SportHD

The YouTube Community has flagged one or more of your videos as inappropriate. Once a video is flagged, it is reviewed by the YouTube Team against our Community Guidelines. Upon review, we have determined that the following video(s) contain content in violation of these guidelines, and have been disabled:

yGWajLDUBzQАлександр Третьяков выиграл золото по скелетону Сочи 2014 Alexander Tretyakov win gold skeleton
Your account has received one Community Guidelines warning strike, which will expire in six months. Additional violations may result in the temporary disabling of your ability to post content to YouTube and/or the permanent termination of your account.

For more information on YouTube's Community Guidelines and how they are enforced, please visit the help center.

Please note that deleting this video will not resolve the strike on your account. For more information about how to appeal a strike, please visit this page in the help center.

Sincerely,

0 Problemli kanallarımızda gitmiş. Yardım edebilir misiniz?

Geçmiş olsun , benim 16. günüm yt da bir sorun yok şimdilik 2 kanaldada 1 er telifim var acaba yüksek gelirli kanallarımı kontrol etmişler , max günlük gelir 10 lira , ve genellikle spor kanallarına geliyor telif sanırım.

şu gelen maili yazsana buraya da derdi neymiş yt un anlayalım.

kardes unlem olmadıgı halde 3, tarafa takılmadıgı halde bırden cok topluluk ıhtarı dıyor berkanın kendı cektıgı orjınal vıdeonun bulundugu kanal bıle gıtmıs ıcınde sadece bırtek vıdeo vardı oda orjıonal

1 topluluktan da kanal kapanır.sorunlu kanalı silin sonrasında diğerlerinin para kazanmasını forumdaki konulardan bakıp açın..

bende çok farklı bir durum var sandım,öyle bir anlatmaya başladınız ki:D
benim 15 günde bir başıma gelir alıştım artık...:D

Beyler dün kanallarımızın hepsi gitmiş. Adsense ban'lı değil. Gelen mail bu;
Regarding your account: SportHD

The YouTube Community has flagged one or more of your videos as inappropriate. Once a video is flagged, it is reviewed by the YouTube Team against our Community Guidelines. Upon review, we have determined that the following video(s) contain content in violation of these guidelines, and have been disabled:

yGWajLDUBzQАлександр Третьяков выиграл золото по скелетону Сочи 2014 Alexander Tretyakov win gold skeleton
Your account has received one Community Guidelines warning strike, which will expire in six months. Additional violations may result in the temporary disabling of your ability to post content to YouTube and/or the permanent termination of your account.

For more information on YouTube's Community Guidelines and how they are enforced, please visit the help center.

Please note that deleting this video will not resolve the strike on your account. For more information about how to appeal a strike, please visit this page in the help center.

Sincerely,

0 Problemli kanallarımızda gitmiş. Yardım edebilir misiniz?

flagdan gitmiş sanırım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri