An itibariyle pinım elime ulaştı

bysetoll

Yasaklanmış
Arkadaşlar pinim şuan elime ulaştı. dogrusu çok şaşırdım daha isteyeli 2 hafta bile olmadı. bu kadar çabuk gelmesi çok iyi bir şans oldu benim için

oturdugum yer gaziantep

pinim:

Hayırlı Olsun bilgilerini kapasaydın güvence altına almak için bence

hayırlı olsun kardeş.3.5 aydır beklediğim pin benimde bugun geldi.ama işe yaramadı orası ayrı :)

hayırlı olsun darısı benim başıma 27 martta pin oluşturuldu yazıyor bakalım ne zaman gelir :)

arkadaşlar ben 1 aydır bekliyorum gelmedi ilk isteyişim,3. kez gelmedikten sonra kimlikle falan oluyor dediler acaba 3 kez beklemek şart mı yoksa direk kimlik ile onaylatabilir miyim ?

adsensede 3 pini istedikten 4 hafta sonra gonderebilrisiniz diye yazıyo.ben 3 pini istedikten 3 hafta sonra gondrdim 5 dk içinde onayladılar.

Hangi kargo ile geldi? Kapıda mı teslim yapıldı yoksa posta kutusunamı atıldı? Ücret alındımı bu kargo için?

Ptt getirir.Bir ücret ödemezsin.

Ama nasıl ulaştırdıkları muamma.Ben şahsen evin dış kapısının önünde buldum.Hayır hıyarın biri geçerken alıp gitse bekle allah bekle yapıcaktım :)

Sonra ptt kargo niye özelleşmesin, özelleşsin arkadaşım adamlar işlerini yapmadan para kazanıyolar. Mutlaka ptt şubesine gidip soruşturun. Bu eşşeklerin ne yapacakları belli olmuyor.

Bende RPM Network'un Tax/Payments Kısmını Maker Center Dashboard üzerinden doldurdum ve şunu yazdı

Your Tax/Payment submission has been approved. You will now receive your payments by your chosen payment method. Please note that if your payment method is direct deposit, it may take up to 2 - 3 payment cycles for direct deposit to take effect. During that time a papercheck will be mailed to you.

Yani sana gelen aynı şey şimdi benim evedemi gelicek ? :) Pin mevzusumu bu adamın yazdıkları

Bende RPM Network'un Tax/Payments Kısmını Maker Center Dashboard üzerinden doldurdum ve şunu yazdı

Your Tax/Payment submission has been approved. You will now receive your payments by your chosen payment method. Please note that if your payment method is direct deposit, it may take up to 2 - 3 payment cycles for direct deposit to take effect. During that time a papercheck will be mailed to you.

Yani sana gelen aynı şey şimdi benim evedemi gelicek ? :) Pin mevzusumu bu adamın yazdıkları

Dostum diyor ki ;
Talebin onaylandı. Bundan sonra Seçtiğin ödeme metodu ile ödeme alacaksın. Eğer doğrudan mevduat metodunu seçtiysen , bunun etkin olabilmesi için 2 veya 3 ödeme dönemi tutabilir. Bu zaman içerisinde ev adresine kağıt çek yollanmış olacak.

İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız...

saolun arkadaşlar inşallah birşeyler kazanırım... ptt getirmiş evde yoktum adamlar kapının önüne bırakıp gitmiş bizim yan dairedeki komşu alıp getirdi

Dostum diyor ki ;
Talebin onaylandı. Bundan sonra Seçtiğin ödeme metodu ile ödeme alacaksın. Eğer doğrudan mevduat metodunu seçtiysen , bunun etkin olabilmesi için 2 veya 3 ödeme dönemi tutabilir. Bu zaman içerisinde ev adresine kağıt çek yollanmış olacak.

Hocam ben Ödeme yolunu Paypal olarak seçtim. Ama eve kağıtta gelecek sanırım seninkisi gibi?

Arkadaşım sen adsens den ödeme almıyorsan pin niye bekliyorsun onu anlamadım ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri