An itibariyle renderi nasıl alıyorsunuz ve topluluk

• Kullanıcı samet142
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

samet142

Kayıtlı Üye
Abiler merhaba bi start vereyim youtubeya dedim dünden beri 10 kanalı öldürdüm 2si ayakta kaldı onda da başlıklarda season episode felan çıkardım :) Bölüm ismi ekledim sadece neyse dizi çalışmadığıma göre asıl olaya geçelim:)
Şu an vdsyi kimden alıyorsunuz ve renderi nasıl hangi ayarlarlarla alıyorsunuz topluluk illeti için ne yapıyorsunuz ?

topluluğa birşey yapılamıyor herkesin sorunu o.yine tertemiz kanalı götürdüm az önce ve 1günde 500 tane videoya nasıl render alabilirim onu düşünüyorum

ben de 2 aydır video atmıyordum 3 4 gündür deniyorum attıgım her videoya topluluk geliyor ve güm spamdan kapanıyor kanal. ama hallederiz bi şekilde Allah başka dert vermesin.

[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] üstadım senin de bir önerin varmı car crash funny dışında :))

Topluluğun renderle alakası nedir arkadaşlar, benim bile dün gece birtane kanalım topluluktan gitti günlük 3 hane kazanç sağlıyordu :(

Topluluğun renderle alakası nedir arkadaşlar, benim bile dün gece birtane kanalım topluluktan gitti günlük 3 hane kazanç sağlıyordu :(

Aynı videoyu atınca oluyor galiba bunları okudum eski araştırmalarımda denedim gerçekten de etiket açıklamayı farklı gireyim ama aynı videyou ekleyeyim topluluk geliyor

Artık renderdan sonra bile geliyor bir şekilde yt videoyla oynandığını anlıyor.

render alsak da artık bir fayda etmiyor istisnasız video attığım bütün kanallar topluluk yiyor.

genelde başlık ile alakalı ama benim göremediğim bir çok parametre daha olduğuna eminim.

Topluluk pekçok şeyle alakalı o yüzden kesin bir şey diyemeyiz ama açıklama,etiket,başlık kesinlikle dikkat edilmesi gerekenler.Başlıkta geçen ama videoyla alakası olmayan kelimelere ya da etikete girilen alakasız yazılara kesin geliyor.

benim her kanalın da profil resmi ünleme düşmeye başladı o kadar temiz çalışmama rağmen :/

Her girişte telefon doğrulaması yapmak yoruyor insanı ..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri