An itibariyle youtube kanal kıyımına başladı :))

Baris4545 para kazanmayi kaybedebilirsiniz uyarı maili gelince kesin para kazanma gidiyor mu 5-10 gune

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

dostum benım başıma gelınce bir tanesi 5 gunde gitti para kazaman, diğeri 10 gunde gitti.. özellike takıp ettim..
ama bu standarttır dıyemem... benım ciddi kazanç vardı , o para kesınleşmeye az diye tuttum adsensemde... az par aise değmez zaten... başka bir adsenseye at uyarı alan kanalı, 6 ay sonra açılır. peki içerdeki parada kesınleşir...
net çözum yok özel durumuna gore o kararı sen verirsin.

%100 gidiyor. en guzelı o kanalı başka bir adsenseye yonlendırme çöp yada al bir adsense aç anında ona yonlendır, ilerde para gelır kesınleşir vb...
uyarı gelen kanalı adsensenden kopar... yoksa adsensen ve tum kanalların aynı duruma dönuyor.

Bu sinir bozucu durum son 3 aydır var.

Farklı adsenseler, farklı partnerler hiçbir yere bağlı olmayan kanallar hepsi topluca gidiyor.

50 kanalım birden kapatıldı 2 ay önce, 1800 $ ve 1600 $ lık toplamda 5.000-7.000 $ lık partner kanallarım uçtu gitti. Tertemiz.

Gmail veya Yandex ile alakası yok bu durumun.

Kritik soruyu soruyorum:

Kanalları toplu kapananların kanalları TEK gmail'e yönlenmiş haldemiydi ? Tek şüphem bu şuanda.

benim de 5 kanal gitti topluluk hepsi tek mail de idi..

Bende kanal urlsine girince spam yaziyor gelen mailden bahsetmiyorum bu arada

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

bugün kanalları patlayan oldumu ??
dün değil bugün ???
Evet biraz önce bir yandex hesabına bağlı 5 kanal kapandı.
(aslında suç bende neler olduğunu forumda takip ettiğim halde ana kanala video yüklemeye çalışınca birden hepsi gitti ama fazla bir kaybım yok.)

Hemen yenilerini oluşturmaya başladım bile

sanirim youtube kanal acma olayina bi degisiklk yapti. Sifir vds hic kullanilmamis yeni kanal aciyorum spamdan kapatiyor 10 dk sonra. Bir kac farkli mail adresi denedim sonuc ayni

sanirim youtube kanal acma olayina bi degisiklk yapti. Sifir vds hic kullanilmamis yeni kanal aciyorum spamdan kapatiyor 10 dk sonra. Bir kac farkli mail adresi denedim sonuc ayni

Hocam vdsi değişin sabah bende 1 deneme kanalı açtım gmail tabanlı 100 video bastım daha bağlamadım adsenseyi hala sağlam duruyor eğer 12ye kadar sağlam durursa bağlıcam bakalım sabaha ne olur

Arkadaşlar topluluk yiyen hesapları telefon onayı yapamadığımız için silemiyoruz malum 3cx kökü kurudu, bu durumda ödeme alabilirmiyiz ?

Videoyap botu ile özgün video yüklediğim 10 tane kanalım var. sürekli video yüklüyorum ve uzun zamandır sıkıntı yok. Bazen başka videolar falan yüklüyorum birsüre sonra kapatılıyor. Evet videoyap botu özgün video kısmıyla iyi para kazanılmıyor ama garanti para diyebilirim.

Yani spam yada benzeri bir şey yaptığınızda malesef eni sonu yakalanıyorsunuz.

İstatistiklerimle tuhaf bir tarih arigmatiği çıkardım ortaya,şahsen ben ve bir cok arkadaşım Şubat yının 6 sı gibi kanal kapanma furyası yaşamıştık hatırlarsanız ardından da mart 9 ve 11 tarihleri arası yaşandı,şimdi de Nisan 6 hmm yanılmıyorsam tahminim 2 ayda bir temizlik yapılıyor husisi bu kanal para kazanma konusunda..Peki sırada ki tarih sizce haziran 6 ve 13 arası mı ????? :D

Ayın 8'indepara kazanmalarım kapanmaya başladı halen daha kapatılıyor bakalım nereye kadar sürecek bu böyle En sonra bugün 8'e yakın kanalım kapandı..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri