An itibariyle youtube spamcılığı tarihe karıştı

• Kullanıcı joymax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

joymax

Kayıtlı Üye
Yetti gari bu content id sorunları ve dünya engeli vs. vs. bu ne arkadaş küfretmekten ağzım yamulacak. Bu geceden itibaren çoğu kişi için youtube işi bitmiştir.

10. kanalımı kopyalıcam birazdan :D

Youtube spamcılıgı 1000 lerce video babında diyorsanız bitti, ama spam bitmez dizi film vs edit ugraşlar bundan sonra daha çok kazanacak aslında en iyisi partner ama paranı alacanmı almayacanmı bi dert oldugu için adsenseden vazgeçilmez,şimdi aslında olan şu daha yeni bu işe girip 15 16 yaşında bas çizgifilmi al hayatında görmedigin dolarları ama gözü doymayan at millete telif ön sıraya çık devri bitti bitiyor tabi bu yeni başlayan emekle para kazanılacagını bilen arkadaşlarımız için zor bir dönem çogu bırakabilir çünki ben artık inanın 4 vds 16 hatta 18 saat pc başında eski birikimim üstüne halen araştırmalar saatlce video editlemeler uyku haram zaten çalışıyorum para kazanmak için ama benim avantajım eski oldugumdan dolayı bilgi birikimimin olması yani diyecegim youtube bitmez ama artık emek istiyor emek veririm diyen ve tabi yeni oldugu için gerekirse saatlerce kafa patlatıp denemeler yaparım emek veririm başkada işim yok diyenler elbet zamanı gelince bu işten ekmek yer. az video çok zaman ayırma dönemi bu az video çünki binlerce videodan fazla getirisi olması gereken videolar. bunları yazıyorum çünki youtube bence başka süprizlerde getirecek sadece bu degil.

Youtube spamcılıgı 1000 lerce video babında diyorsanız bitti, ama spam bitmez dizi film vs edit ugraşlar bundan sonra daha çok kazanacak aslında en iyisi partner ama paranı alacanmı almayacanmı bi dert oldugu için adsenseden vazgeçilmez,şimdi aslında olan şu daha yeni bu işe girip 15 16 yaşında bas çizgifilmi al hayatında görmedigin dolarları ama gözü doymayan at millete telif ön sıraya çık devri bitti bitiyor tabi bu yeni başlayan emekle para kazanılacagını bilen arkadaşlarımız için zor bir dönem çogu bırakabilir çünki ben artık inanın 4 vds 16 hatta 18 saat pc başında eski birikimim üstüne halen araştırmalar saatlce video editlemeler uyku haram zaten çalışıyorum para kazanmak için ama benim avantajım eski oldugumdan dolayı bilgi birikimimin olması yani diyecegim youtube bitmez ama artık emek istiyor emek veririm diyen ve tabi yeni oldugu için gerekirse saatlerce kafa patlatıp denemeler yaparım emek veririm başkada işim yok diyenler elbet zamanı gelince bu işten ekmek yer. az video çok zaman ayırma dönemi bu az video çünki binlerce videodan fazla getirisi olması gereken videolar. bunları yazıyorum çünki youtube bence başka süprizlerde getirecek sadece bu degil.
size tek katılmadığım yön 15 16 yaşındakiler hakkındaki sözleriniz.youtube herkese açık bi kapıysa herkes bi şekilde ekmeğini yer.15 16 yaşındaki çocukta kazansın.bende 19 20 yaşındayım ama ailemden 1 kuruş almamak için uğraşıyorum.Fakat evet yanlış işler yüzünden youtube bu kadar çok ağırlaştırdı zorlaştırdı.umarım artık herkes daha dikkatli çalışır

Youtube yavaş yavaş kumara dönmeye başlıyor. Kazanan Bot Sistemi Sahipleri Vds Satanlar Gmail Satanlar Hat Satanlar Partnerler Kanal sahibine pek bişrey kalmıyor .)

2 ay sonra millet ağlamaya başlıyacak demedi demeyin

En ufak bişeyde yt bitti spam bitti diyorsunuz bedava para kazanmayı beklemeyin tabiki zorlukları olucak daha da zor olacaktır yt size fırsat veriyo farklı kategoriler deneyin diye siz anca buraya kadar diyosunuz.

bi türlü $ dönmüyor 2 3 gündür videolar ben onu anlayamadım kendi çektiğim video bile ünleme düşüyor

2 gün önce 3000bin video çektım 6 kanala toplam 200-300 civarı $ oldu bence spam bitmez artık x1 çalışacagımıza x4 çalışırız yınede bitmez bitti diyenler üşengeç :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri