Atasözleri kitapçığına yazılması gereken bir söz. Kesinlikle siz işi tam anlamıyla kavrayamayanlar ve kavramak için çaba sarfetmeyen arkadaşlar siz spamı uzmanına bırakın... en ufak bir şeyde feryad figan etmeye gerek yok. yutuptur ne yapsa yeridir. youtube 1 yer engeller bizler 10 yer buluruz. sıkıntı yok.
Ya dünya engeli uygulaması o kadar önemli bir durum değil benim açımdan. ne hengameler atlattık ne olaylar atlattık. sen dünya engelinden bahsediyorsun. farkındaysan ünlem daha büyük bir sorun. yani ünlem olayı gündeme geldiği ilk günler. YOUTUBE bitmiştir diye feryat figan yakanları gördük. tam yol tam gaz ileri doğru gidiyoruz. arkamıza bakmadan ve yeni yöntemlerle.
Araştırmayı sevmeyen, bu işten para kazanmak için fazla mesai harcamayan hiç kimse kazanamayacak artık. Çok şükür bu duruma geldik. youtubenin her engelinde biraz daha rakiplerimiz azalıyor. ünlemden dolayı çoğu kişi bu işi bırakma seviyesine geldi. fazla uğraşmaz oldu. işler bilgi birikimi sağlam olanlara ve gerçekten para kazanma isteği olanlara kaldı. her geçen günde youtuberlar azalmaya devam ediyor. ne güzelki dünya engeli uygulamasıylada youtuber sayısı azalacaktır. ne kadar spamcı azalırsa bizim videoların izlenmesi o kadar çok olacaktır. ne kadar rakip az o kadar iyi. bu yazımdan dolayı bana kızmak yerine bu yazı sayesinde hırs yapıp gerçekten para kazanmaya çalışın.
Gerçekten güzel yazmissin.. Kimin dediğini tam hatırlamıyorum ama birileri uzun zaman önce yazmıştı spam yapmayı bilen devam edecek şeklinde birseydi sanirim ve gerçekten de öyle oluyor herkes yapmasın zaten bu işi..
HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi