buradan vereyim hocam önerimi, dediğin gibi yapabilirsin ben öyle yapıyordum 250 olmazda 150 olur farketmez o pek ancak bunlar teknik konular. Benim 6 aralıkta 2 milyon izlemeli kanalım gitti (günlük kazanç: 240 tl ) saçma sapan bi kanal yüzünden para kazanması kapandı alt kanaldı.
O kadar kötü durumdaydım ki daha para almamıştım hiç adsenseden o gün kalktım ve forumda konu açtım biraz teselli almak istedim nacizane beni mi yeniceksin sert kayaya tosladın youtube

gibi birşeyler yazmıştım. Ondan sonra kendime bir yol belledim intro yapıcaktım özel kanal kapak resmi vs. Yani çok özen göstericektim. Derken bunların hiç biri olmadı günlük 20 tlye çıkartıp bıraktım sonuçta aza kanaat etmeyen çoğu bulamazdı. O parada para kazanması kapanan kanalın videolarını attıgım kanaldan yönlendirme ile geliyordu. Belki adsensedeki parayı alırım diyerek günlük 20 tlden vazgeçip para kazanması kapanan kanalı sildim.
Günlük 5 tlye 3 tlye vs düştüm bir süre böyle devam etti ancak eskiden patlıyan videolarım Allah'ın işi tekrar patladı yani diyeceğim pes etme dene elbet bulacaksın doğru yolu ancak aza tahammül etmeyi bil yeri gelir 10 tl kazanırsın günlük yeri gelir 100.
Para kazanman kapandığı için de üzülme herşeyde bir hayır vardır. 1 hafta önce farketmediğim para kazanması kapanmış ancak 2 milyon izlenimli ve ana kanal yani açılabilir bi ihtimal. Gözüm kapalı sildim 300 k vs videolar vardı bazılarına aptal gibi gözükebilirim ancak küçücük bir risk bile olsa şuan ki kazancımdan olmak istemedim kazancım çok yüksek olmasa dahi.
benim teknik bilgi verebileceğim pek birşey yok yapacakların;
1. Pes etmemek, inanmak sabretmek
2. Denemek (Yöntem belirlemek forumdaki yöntemleri denemek )
3. Aza kanaat getirmek ve beklemek
Bunları yaptıktan sonra görüceksin kazancın artmaya başlayacak o attığın 200 videonun içinden sen hiç beklemediğin anda 5 i patlayacak belki de bana olduğu gibi
Biraz uzun oldu kusura bakma ancak dediğim gibi benim çok ileri teknik taktiklerim yok. Sana verebileceğim 3-5 nacizane tecrübe
Bu arada aldım bende videoyap ama bi kullanamadım süreler boşa gidiyo habire 1 kanal açtım oda iyi gibi geldi videoyapta var dene kazancaksın sen