Ana Maili Kapanan Alt kanalı Partnere Bağlayamıyorum

• Kullanıcı parcalacorp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

parcalacorp

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.culpanbicak.com
Ana Maili Kapanan Alt kanalı Partnere Bağlayamıyorum bildiğiniz gibi ana maile gıremıyorum. yönetici ekleyerek de yapamadım. niçin partnere geçmek istediğimi sorarsanız da , kanalım ıyı gıdıyor özgün kanal oyun vıdeosu cekıp yukluyorum. ama kendı cektıgım vıdeolara unlem cıkıyor vıdeo atamıyorum kanala lutfen yardımcı olacak bırı varsa cok sevınırım ?

bu sorunun cevabını bende merak ediyorum yeni yönetici falan atadım yok illaki ilk yönetici maili lazım.

[MENTION=8264]yasinakcay[/MENTION] [MENTION=12033]daralll[/MENTION] [MENTION=12307]parcalacorp[/MENTION]

Yontem su, yeni mail atayacaksiniz (google+ sayfasi uzerinden). Yeni mail atadiktan sonra o maili "sahip mail" yapmaniz gerekiyor. Sonra eski kapanan mail adresini kaldirirsaniz o mail ile bi bagi kalmaz, network davetinide yeni eklediginiz mail ile kabul edebilirsiniz.

[MENTION=8264]yasinakcay[/MENTION] [MENTION=12033]daralll[/MENTION] [MENTION=12307]parcalacorp[/MENTION]

Yontem su, yeni mail atayacaksiniz (google+ sayfasi uzerinden). Yeni mail atadiktan sonra o maili "sahip mail" yapmaniz gerekiyor. Sonra eski kapanan mail adresini kaldirirsaniz o mail ile bi bagi kalmaz, network davetinide yeni eklediginiz mail ile kabul edebilirsiniz.

hocam dediğiniz gibi baya uğrastım bı turlu yonetıcı atayamadım sıze zahmet olmasa skype ekleyın ordan yardımcı olun

@yasinakcay @daralll @parcalacorp

Hocam Ufak bir ayrıntı ekleyeyim Yönetici atadıktan 15 gün sonra yeni maile sahipliği aktarabilirsiniz

@yasinakcay @daralll @parcalacorp

hocam peki birşey söyleyeceğim bi kanalımın 600 videosundan 400 tanesi ünlemli şuan.partnere geçirsem bu ünlemleri dolara çevirebilirmiyiz ?
ayrıca kanalın kapanma gibi bi durumu olmaz dimi ? ana mail kapalı alt kanal 7 aydır açık deli gibide hit var para kazandırıyor heba etmeyelim ?

hocam peki birşey söyleyeceğim bi kanalımın 600 videosundan 400 tanesi ünlemli şuan.partnere geçirsem bu ünlemleri dolara çevirebilirmiyiz ?
ayrıca kanalın kapanma gibi bi durumu olmaz dimi ? ana mail kapalı alt kanal 7 aydır açık deli gibide hit var para kazandırıyor heba etmeyelim ?

Yonetici mail ata, 15 gun sonra sahiplik ver o maile. Ardindan o mail uzerinden girip daveti kabul edebilirsin. Henuz networklara unlem gelmedi o yuzden videolar dolara doner. Kapanma gibi bi durumda olmaz sirf yeni ana mail ekleyip networka tasidin diye.

Yonetici mail ata, 15 gun sonra sahiplik ver o maile. Ardindan o mail uzerinden girip daveti kabul edebilirsin. Henuz networklara unlem gelmedi o yuzden videolar dolara doner. Kapanma gibi bi durumda olmaz sirf yeni ana mail ekleyip networka tasidin diye.
çok teşekkür ederim hocam 1 hafta sonra dediklerinizi uygulayacağım takıldığım yer olursa sizinle iletişime geçerim :)

arkadaşında dediği gibi sayfaya yeni bir yönetici ata yani gmail,bir hafta 10 gün falan bekle atadığın mailin sayfalar kısmına düşerse o yönetici yani sahibi olmuştur ondan sonra partnere bağlama işlemi yapabilirsiniz.

ustte resımde gordugunuz gıbı yonetıcı ekle veya kaldır secenegı yok tek o gorunen yonetıcı var ona tıklıyorum profıl bulunamadı dıyor.

ana mail gitmisse yapilicak bise oldugunu sanmiyorum bende. cunku o alt kanallar ana hesaba ait kanallar. ama o alt kanallar farkli maille baglandiysa o zaman cozum olabilir. direkt ana hesaba bagliysa cozumu yok bence.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri