merhaba keşfet etkili servislerimizi kullanabilirsiniz.
skype bakarmısınız
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
merhaba keşfet etkili servislerimizi kullanabilirsiniz.
Son aldığım duyumlara göre 4000 saat izlenim yansımıyor muş, Youtube un son çıkardığı güncellemeden sonra izlenimler siliniyormuş, eğer böyle birşey var ise konunuzu sileceğim, yok böyle birşey diyorsan bi kanal göndeceğim 4000 saat izlenim yollayacaksın ve test edeceğiz, testin sonucuna göre konunuz kalacak veya gidecek, en azından millet neye para ödediğini bilsin.
Merhaba bunu özel mesaj ile de belirtebilirdiniz. Youtube güncellemesinden sonra silinmeler yaşandı bazı kanallarda evet bunları karşı tarafın isteğine göre ya iade ettim ya da tekrar telafi işlemi yaptım.
Yani kimse mağdur edilmedi. Lütfen bu iki mesajı silip özelden iletişime geçerseniz gerekli testi yapalım.
Özelden neden yazayım. Silinme var mı ? Yok mu? Varsa neden hala konun var satış yapıyorsun? Yoksa Aslan gibi çıkar benim sistemimde sorun yok çalışıyor dersin, bende gereksiz mesajları silerim konun referansı olurum, Yani bunun özeli yok!!!
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
aktiftir, whatsappdan iletişime geçebilirsiniz.
84656 2019-05-21 13:15:19 https://www.youtube.com/watch?v=PtV6f56cZUU 0.00 1 YouTube 4.000 Saat İzlenme â*�� âÅİptal Edildi 1
whatsapp tan yazdım cevap alamıyorum.
4000 saat hizmetim tamamlanmadığı halde neden iptal edildi?açıklama bekliyorum.
güncellemeden önce sipariş verdiniz, güncellemeden etkilendi ve düşüş yaşandığını yansımadığını belirttiniz. Biz de siparişi iade ettik. Isterseniz tekrar sipariş verin isterseniz hesap bilgisi verin iade yapalım banka hesabınıza.
Gerekli açıklama da whatsappdan yapılmıştır size.
Sanırım youtube kaynaklı düşüş oldu bizi ilgilendirmez deyip paraya konmadığımız için böyle oluyor.![]()
Güncellemeden önce sipariş verdiniz, güncellemeden etkilendi ve düşüş yaşandığını yansımadığını belirttiniz. Biz de siparişi iade ettik. İsterseniz tekrar sipariş verin isterseniz hesap bilgisi verin iade yapalım banka hesabınıza.
Gerekli açıklama da whatsappdan yapılmıştır size.
Sanırım youtube kaynaklı düşüş oldu bizi ilgilendirmez deyip paraya konmadığımız için böyle oluyor.![]()
bak konunu silmemek ve seni banlamamak için kendimi zor tutuyorum. Madem güncelleme oldu, madem iade ettin paraları neden konunda 4000 saat düşmeyen izlenim yazıyor bana bunu açıkla az kaldı çok zorluyorsun, az kaldı yani..insanları mağdur etmedim iade ettim diyorsun, madem iade ettiğin hizmet niye konu da duruyor ? Açıklaman beni tatmin etmezse sana da konuna da müdahale edeceğim !!!
Hocam siz de takdir edersiniz ki, youtube bizim değil. Abone servisinde de düşüş olmuyordu ama son güncellemeyle abonede de düşüş yaşandı izlenmelerde de. Abone ve izlenmede de isteyen herkese telafi veya ücret iadesi yaptım. Bunlarla ilgili de kanıtları mesaj olarak ilettim size az önce.
Şuanda abonede de izlenmede de düşüş yok. Sadece izlenmede gönderim yöntemi değişti ama 4k izlenmeyi tamamlıyoruz. Az önce yorum yazan arkadaş da iade istemeyip tekrar sipariş vereceğini belirtti. Olası bir sorunda her zamanki gibi iade veya telafi yolu mevcuttur.
Benim anlatmak istediğim nokta youtube ve diğer platformların ne zaman güncelleme yapacağı ve güncellemelerin ne boyutta olacağını bilemeyiz ve nasıl etki göstereceğini bilemeyiz. Önemli olan nokta mağduriyet yaşatılıyor mu yoksa mağduriyet gideriliyor mu?
Youtube kaynaklı sorunlarda elimden gelen tek şey iade veya telafidir ve bunu da her zaman yaptım, her zaman da yapacağım. Yani kimseye mağduriyet yaşatmıyorum.
Öyle bir şey olsaydı şikayet konuları havada uçuşurdu Mikail bizi mağdur etti ne telafi yapıyor ne de ücret iadesi yapıyor diye. Anlayış göstereceğinizi umuyorum.
Tamam hocam testi yapalım konunun akıbiyetine ona göre karar verelim, şikayet konusuna gelince bunun kararını vermek İçin çok erken. Yaptığımız teste 4 k sorunsuz yansırsa konunuzdaki tüm gereksiz Mesajlar silinecektir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.