2000 saat izlenme aldım sonucu bildiririm.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Teşekkür ederiz.2000 saat izlenme aldım sonucu bildiririm.
Evet hocam çok daha hızlı bitiyor. Tamamına yakın izletiyorum. Süre uzamaması ve yük binmemesi adına böyle bir karar aldım.[MENTION=56834]excuse128[/MENTION] 4k hizmeti almak için artık 1 saatlik değilde 10 saatlik videomu yüklememiz lazım?
Hocam gerekirse 1 ayda bitsin ama 1 saatlik videolarla işlem yapılsın. 10 saatlik özgün video olmaz, biz 10 saatlik video atsakda YT onay vermez.Evet hocam çok daha hızlı bitiyor. Tamamına yakın izletiyorum. Süre uzamaması ve yük binmemesi adına böyle bir karar aldım.
Hocam skype ekle sana olayı söyleyeyim yapılabilir bende çok uzun bir video ile onay aldım. Asıl amaç özgün olmasın da. Uzun videoda olduğunu sanmıyorum.Hocam gerekirse 1 ayda bitsin ama 1 saatlik videolarla işlem yapılsın. 10 saatlik özgün video olmaz, biz 10 saatlik video atsakda YT onay vermez.
Hocam müsait olduğunuzda pm bakabilirmisiniz.Hocam skype ekle sana olayı söyleyeyim yapılabilir bende çok uzun bir video ile onay aldım. Asıl amaç özgün olmasın da. Uzun videoda olduğunu sanmıyorum.
Message sended from skype.How much does it cost you to watch 4000 hours? what is needed? Add me to Skype: ytpro.ru
Aynen öyle. Şimdiki sistemin farkı %100 organik işlemesi ve çok hızlı olması. Teşekkür ederiz.bu hizmetler bu kadar pahalı olduysa kanal fiyatlarınada etkisi olması lazım doğal olarak hayırlı satışlar
İbrahim hocam dan aldığım izlenim den sonra kanal 1 gün sonra onaylandı
Kendisine tşkler ediyorum kendisi ile çalışmaya devam ediyoruz
Yansıdıktan sonrayı diyor hocam kanalı bizzat beraber takip ettikAnalatic 2 günde yansıyor, 1 gün sonra nasıl onaylandı ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.