Üstadım ben sadece tanıtım videosu istiyorum. Youtube ta biz paylaşırız zaten
Onu demiyorum tanıtım videosu çekince Youtube Şartlarını İhlal etmiş olur muyum diye soruyorum . Bilmediğim için soruyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Üstadım ben sadece tanıtım videosu istiyorum. Youtube ta biz paylaşırız zaten
Yok bir sıkıntı olmaz.Site tanıtımı ne de olsa.Onu demiyorum tanıtım videosu çekince Youtube Şartlarını İhlal etmiş olur muyum diye soruyorum . Bilmediğim için soruyorum.
75Tl hocam.hocam 3bin saat izleme ne kadar olur?
Hocam aslında kayıt olup bakarsanız çok daha detaylı hizmetlerimizi görebilirsinizAnladığım kadarıyla sitenizi tanıtacağım. Youtube abone ve izlenme hizmeti sağlamak dışında Başka sağladığınız hizmetler nelerdir? Videoda bahsetmem gereken hizmetleriniz neler yani. Ben Video çekince size göstereyim Tamamdır derseniz eğer ben yuklemesini yaparım? Tanıtmam gereken site smmedyam.com sitesi sanırım.
Hocam aslında kayıt olup bakarsanız çok daha detaylı hizmetlerimizi görebilirsiniz
Tamamdır, teşekkürler.Tamamdır ben size mailden dönüş yapacağım..
Tamamdır, teşekkürler.
Satışımız günceldir.
Hocam ben sadece videoyu bana atmanızı istedim. Hiçbir şekilde youtube için istemedim. 2.5 Ay olayı ise tamamen youtube ile alakalı 2 haftada benden alıp onay alan müşterilerim de var. Başlasınınkini de burada aktarmanız pek doğru olmamış. Neyse hocam iyi çalışmalar o halde.İzlenme alan bir arkadaşım Kanalına hala Onay bekliyormuş, 2.5 aydır bekliyorum diyor. Başka birisinden almış izlenmeyi. 1 saatlik boş bir ekranı video kaydetmiş ondan dolayı alamamıs sanırım onay. Bende riske giremiyorum dogrusu. Sizin sitenizin tanıtımını yapacaktım fakat tanıtımıdan dolayı kanalımın para kazanmasının kapanmasından da çekiniyorum. Açıklama ve etikete HİLE kelimesi bile yazsak uyarı alıyoruz cunku. Yoksa sizin sitenin tanıtımını yapıcaktım. Karsılıklı calısabilseydik guzel olurdu ama maalesef olmadı.
Hocam ben sadece videoyu bana atmanızı istedim. Hiçbir şekilde youtube için istemedim. 2.5 Ay olayı ise tamamen youtube ile alakalı 2 haftada benden alıp onay alan müşterilerim de var. Başlasınınkini de burada aktarmanız pek doğru olmamış. Neyse hocam iyi çalışmalar o halde.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.