Ana Sağlayıcısından Youtube 4000 Saat Hizmeti

• Kullanıcı excuse128
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube İzlenim Alış - Satışı
Anladığım kadarıyla sitenizi tanıtacağım. Youtube abone ve izlenme hizmeti sağlamak dışında Başka sağladığınız hizmetler nelerdir? Videoda bahsetmem gereken hizmetleriniz neler yani. Ben Video çekince size göstereyim Tamamdır derseniz eğer ben yuklemesini yaparım? Tanıtmam gereken site smmedyam.com sitesi sanırım.

Anladığım kadarıyla sitenizi tanıtacağım. Youtube abone ve izlenme hizmeti sağlamak dışında Başka sağladığınız hizmetler nelerdir? Videoda bahsetmem gereken hizmetleriniz neler yani. Ben Video çekince size göstereyim Tamamdır derseniz eğer ben yuklemesini yaparım? Tanıtmam gereken site smmedyam.com sitesi sanırım.
Hocam aslında kayıt olup bakarsanız çok daha detaylı hizmetlerimizi görebilirsiniz

Tamamdır, teşekkürler.

Satışımız günceldir.

İzlenme alan bir arkadaşım Kanalına hala Onay bekliyormuş, 2.5 aydır bekliyorum diyor. Başka birisinden almış izlenmeyi. 1 saatlik boş bir ekranı video kaydetmiş ondan dolayı alamamıs sanırım onay. Bende riske giremiyorum dogrusu. Sizin sitenizin tanıtımını yapacaktım fakat tanıtımıdan dolayı kanalımın para kazanmasının kapanmasından da çekiniyorum. Açıklama ve etikete HİLE kelimesi bile yazsak uyarı alıyoruz cunku. Yoksa sizin sitenin tanıtımını yapıcaktım. Karsılıklı calısabilseydik guzel olurdu ama maalesef olmadı.

İzlenme alan bir arkadaşım Kanalına hala Onay bekliyormuş, 2.5 aydır bekliyorum diyor. Başka birisinden almış izlenmeyi. 1 saatlik boş bir ekranı video kaydetmiş ondan dolayı alamamıs sanırım onay. Bende riske giremiyorum dogrusu. Sizin sitenizin tanıtımını yapacaktım fakat tanıtımıdan dolayı kanalımın para kazanmasının kapanmasından da çekiniyorum. Açıklama ve etikete HİLE kelimesi bile yazsak uyarı alıyoruz cunku. Yoksa sizin sitenin tanıtımını yapıcaktım. Karsılıklı calısabilseydik guzel olurdu ama maalesef olmadı.
Hocam ben sadece videoyu bana atmanızı istedim. Hiçbir şekilde youtube için istemedim. 2.5 Ay olayı ise tamamen youtube ile alakalı 2 haftada benden alıp onay alan müşterilerim de var. Başlasınınkini de burada aktarmanız pek doğru olmamış. Neyse hocam iyi çalışmalar o halde.:)

Hocam ben sadece videoyu bana atmanızı istedim. Hiçbir şekilde youtube için istemedim. 2.5 Ay olayı ise tamamen youtube ile alakalı 2 haftada benden alıp onay alan müşterilerim de var. Başlasınınkini de burada aktarmanız pek doğru olmamış. Neyse hocam iyi çalışmalar o halde.:)

Siyah ekran videosun atmıs 1 saat uzunlugunda o yuzden alamıyormus sanırım onay. . Yok ben size demedm zaten ben baskasını kastettim. Tabiki izlenme satın alıp para kazanması acılan arkadslarım da var. . Herkes gönül rahatlıgı ile alabilir yani.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri