Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
3kasım 5 ve 6 kasım işledi ama toplamda 3tl ve 155 tl komik rakamlar yansımış resmen 3bin tl yerine 155 tl yansıtmış 3 güne yine para aklama peşinde YouTube
Aynı durumu bende yaşıyorum. Kasım ayından şuan 3 kasım günü 600 küsürdü ama şuan 0 TL yazıyor, gelirim düşmüş.
Hocam bendede bu durum söz konusu
Resmen paralarımızı çalıyor yt
---------- Spam Engelliyici 15:27 ---------- Önceki Mesaj 15:25 ----------
Hocam inşallah hatadır düzelticektir.
Kazandığımız paranın üzerine mi yatacaklar acaba
İnşallah düzelir hocam, bu ilk değil o yüzden şaşırmadım..
Hocam benim ve bazı arkadaşların 12 ekim geliride yarı yarıya düşmüştü hatta buradada konusunu açmıştım.
Ama sonrasında yine aynı seviyeye gelip öyle islendi adsense.
Geçen ay da aynısı olmuştu. Herkesin belirli bir tarihteki bir günlük gelirini düşürmüşlerdi. Sonra geri düzeltmediler. Bu sefer iyice abartmışlar 3 günlül geliri yok etmişler. İşin kötüsü youtube ile oturup konuşma imkanı da yok. Geçen ay gibi olursa bu geliri de unutacağız artık
Geçen ay da aynısı olmuştu. Herkesin belirli bir tarihteki bir günlük gelirini düşürmüşlerdi. Sonra geri düzeltmediler. Bu sefer iyice abartmışlar 3 günlül geliri yok etmişler. İşin kötüsü youtube ile oturup konuşma imkanı da yok. Geçen ay gibi olursa bu geliri de unutacağız artık
3 günden 4 gününe çıktı yüzde 99 düşüş var zaten zar zor kazanıyoruz para yaptıkları ayıp cidden
Aynen benimde aynı sorun var inşallah düzelir hayır işin garibi muhattap olacak kimse yokHocam bende 3 5 6 7 kasım yok allah belalarını versin
Aynen benimde aynı sorun var inşallah düzelir hayır işin garibi muhattap olacak kimse yok
Hocam çoğu videonun o tarihlerilerdeki rpm i 0 olmuş
Hiç reklam çıkmamış sözde
İnşallah duzelir böyle birsey olamaz
16 kasım geliri düzelen var mı? Bende hala izlenmeye göre düşük bir ücret gösteriyor.
16 kasım geliri düzelen var mı? Bende hala izlenmeye göre düşük bir ücret gösteriyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.