analytic e kazançlar izlenimlerden sonramı yansıyor

• Kullanıcı ugs9305
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ugs9305

Yasaklanmış
izlenim 3 bin felen analyticse yansımış dakikalarda yansımış ama kazanç yansımamış daha sonramı kazançlar geliyor bilgi verebilecek varmı ben izlenimlerle bir geliyor sanıyordum

evet,kazançlar sonradan geliyor.şuan açık olan kanaldan gördügüm kadarıyla en son yansıyan tarihler şu şekilde ;
kazançlar : 09.04.2014
görüntülenme : 13.04.2014

hmm tamam sağol bende diyom noluyo para kazanmıyomu bunlar dedim

kazançlar 11 nisan da hala benim ne zaman eklenir tahminenn

ne acelen var abi,eklenir nasılsa.benim bi önceki mesajıma bak,sen 11 nisanda diyorsun bizimki 9 nisanda :) 3-4 gün geriden geliyor işte,arada daha önce yada daha sonrada güncellendigi olur ama ortalaması bu şekilde.

ne acelen var abi,eklenir nasılsa.benim bi önceki mesajıma bak,sen 11 nisanda diyorsun bizimki 9 nisanda :) 3-4 gün geriden geliyor işte,arada daha önce yada daha sonrada güncellendigi olur ama ortalaması bu şekilde.

:D teşekkürler cevap için.Adsenseye yansımış zaten ama youtube de gözükmüyor.

Ayrıca bir soru daha sorabilirmiyim.Adsense kazançları youtubeden daha fazla gözüküyor.Mesela youtube kazaç 5 dolarsa adsensede 15-16 tl gözüküyor bende.Youtube yansıyanlar tam kesinleşmiş kazançlar oluyor galiba.Çünkü mart ayı kazançlarını hesapladım youtubedeki gözüken kazanç kesinleşmiş kazanca denk geliyor.Adsense de daha yüksek gözüküyor?

hangi tarihte olduğunu nasıl anlayabiliyoruz?

:D teşekkürler cevap için.Adsenseye yansımış zaten ama youtube de gözükmüyor.

Ayrıca bir soru daha sorabilirmiyim.Adsense kazançları youtubeden daha fazla gözüküyor.Mesela youtube kazaç 5 dolarsa adsensede 15-16 tl gözüküyor bende.Youtube yansıyanlar tam kesinleşmiş kazançlar oluyor galiba.Çünkü mart ayı kazançlarını hesapladım youtubedeki gözüken kazanç kesinleşmiş kazanca denk geliyor.Adsense de daha yüksek gözüküyor?

açıkcası ben youtube paneline hiç bakmıyorum hocam,adsense den takip ediyorum kazancı.alacagımız para sonuçda orda yazıyor,karıştırmaya hiç gerek yok bence youtube panelini :)

Ben ikisine de bakiyorum ve yt istatistikleri adsenseye gore daha dusuk ve kesinleşmeş kazanci gosteriyor olabilir.Eger oyleyse ayin 10 15 i arasi ne kadar para yatar diye dusunmemize gerek kalmaz :D

adsense kesintisini napıcaz? :) bu söyledigine o dahil mi,degil mi hocam?

Hocam ben şunu demek istiyorum mesela dün Youtube den 20 tl kazanmışız adsensede 20 tl yazıyor.Ama youtube anaystics de kazanç aynı gün 20 tl ye denk gelmeyen bir kazancı mesela 8$ gözüküyor.Youtube de gözüken kazanç kesinleşmiş kazanç oluyor olabilir.Ne kadar kesinti olacağını da hesaplayabiliriz böylelikle youtube kazancından :) (adsenseye göre)

benim de yaklaşık 20 gündür youtuubede yansımıyor hatta bugün para kazanması kapandı ama 400 bin izlenim almıştı..brüt kazançlar görünüyo ama net kazanç yok nisanda başladı bu olay..adsensede dde görünmüyo..ama adsense hesabımınız etkin diyor ama yansıma yok...başıma ilk defa geliyo..veriler ayın 11 de yansır mı var mı bilginiz..teşekkür edrim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri