D
DunyaBilisim
Guest
edit...
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ref varmi
Ref
GT-I9060I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ref var mı ?
Traffic Spirit programını mı satıyorsun? Ayıp be kardeşim bedava olan programı ,Türkçeye çevirip parayla satana ilk defa rastladım bu forumda...
hocam merhabalar. amacım baltalamak değil ama Traffic Spirit,Make Traffic,Make Free Traffic,Software to Make Free Traffic,Run Ad,Buy Traffic,Traffic Alliance,SEO Software,Webmaster Tool,Website Promotion Tool eğer buradaki programın aynısı ise burada ücretsiz.
buda videosu :
https://www.youtube.com/watch?v=xROt6fX9ppw
Trafik spirit dediğiniz program kapalı kaynak kodlu bir programdır. Editlenmesi de mümkün değildir. Benim sattığım program ipts değil, arayüzüne sahiptir. Dilerseniz arayüzü çok daha basit hale getirip de satabilirim. Ama ipts olsaydı bunu yapmak mümkün olmayacaktı çünkü dediğim gibi kapalı kaynak kodlu bir programdır ipts
---------- Spam Engelliyici 13:03 ---------- Önceki Mesaj 12:58 ----------
Yok hocam estağfurullah r10'da da aynı yazılar yazıldı ve banlandılar sonrasındaProgramın sadece arayüzü ipts'ye ait bunu konumda da belirttim. ipts arayüzü kullanmamızın sebebi detaylı olması. Biraz araştırma yaparsanız ipts'nin kapalı kaynak kodlu bir program olduğunu ve source dosyaları bulunamayacağı için editlenmesi mümkün olmayacaktır. Bizim program 3 farklı sunucudan ip adresi çekiyor ve proxy ip listesi değil gerçek kullanıcılar üzerinden geliyor.
r10 dakiler banlandıysa o r10 dakilerin sorunu hocam. bana göre üyelerinin kazıklanmasında sakınca görmemişler o zaman.
burası ytpara. ayrıca aynı programın türkçeleştirilmişi de dağıtılıyordu ücretsiz. linkini bulamadım şimdi.
siz editleyip istediğiniz fiyata tabikide satabilirsiniz beni ilgilendirmez.
bol satışlar.
Program satın alınmıştır. Kullandıktan sonra yorumlarımı yaparım. Arkadaş gayet ilgili. Teşekkür ederim
yt için geçrli mi?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.