Analytics canavarı | Hit Programı Satışta | SADECE 50TL!

D
  • Kullanıcı DunyaBilisim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret ve Dijital Mağazalar
Traffic Spirit programını mı satıyorsun? Ayıp be kardeşim bedava olan programı ,Türkçeye çevirip parayla satana ilk defa rastladım bu forumda...

Traffic Spirit programını mı satıyorsun? Ayıp be kardeşim bedava olan programı ,Türkçeye çevirip parayla satana ilk defa rastladım bu forumda...

Trafik spirit dediğiniz program kapalı kaynak kodlu bir programdır. Editlenmesi de mümkün değildir. Benim sattığım program ipts değil, arayüzüne sahiptir. Dilerseniz arayüzü çok daha basit hale getirip de satabilirim. Ama ipts olsaydı bunu yapmak mümkün olmayacaktı çünkü dediğim gibi kapalı kaynak kodlu bir programdır ipts

---------- Spam Engelliyici 13:03 ---------- Önceki Mesaj 12:58 ----------

Yok hocam estağfurullah r10'da da aynı yazılar yazıldı ve banlandılar sonrasında :) Programın sadece arayüzü ipts'ye ait bunu konumda da belirttim. ipts arayüzü kullanmamızın sebebi detaylı olması. Biraz araştırma yaparsanız ipts'nin kapalı kaynak kodlu bir program olduğunu ve source dosyaları bulunamayacağı için editlenmesi mümkün olmayacaktır. Bizim program 3 farklı sunucudan ip adresi çekiyor ve proxy ip listesi değil gerçek kullanıcılar üzerinden geliyor.

Trafik spirit dediğiniz program kapalı kaynak kodlu bir programdır. Editlenmesi de mümkün değildir. Benim sattığım program ipts değil, arayüzüne sahiptir. Dilerseniz arayüzü çok daha basit hale getirip de satabilirim. Ama ipts olsaydı bunu yapmak mümkün olmayacaktı çünkü dediğim gibi kapalı kaynak kodlu bir programdır ipts

---------- Spam Engelliyici 13:03 ---------- Önceki Mesaj 12:58 ----------

Yok hocam estağfurullah r10'da da aynı yazılar yazıldı ve banlandılar sonrasında :) Programın sadece arayüzü ipts'ye ait bunu konumda da belirttim. ipts arayüzü kullanmamızın sebebi detaylı olması. Biraz araştırma yaparsanız ipts'nin kapalı kaynak kodlu bir program olduğunu ve source dosyaları bulunamayacağı için editlenmesi mümkün olmayacaktır. Bizim program 3 farklı sunucudan ip adresi çekiyor ve proxy ip listesi değil gerçek kullanıcılar üzerinden geliyor.

r10 dakiler banlandıysa o r10 dakilerin sorunu hocam. bana göre üyelerinin kazıklanmasında sakınca görmemişler o zaman.
burası ytpara. ayrıca aynı programın türkçeleştirilmişi de dağıtılıyordu ücretsiz. linkini bulamadım şimdi.
siz editleyip istediğiniz fiyata tabikide satabilirsiniz beni ilgilendirmez.
bol satışlar.

r10 dakiler banlandıysa o r10 dakilerin sorunu hocam. bana göre üyelerinin kazıklanmasında sakınca görmemişler o zaman.
burası ytpara. ayrıca aynı programın türkçeleştirilmişi de dağıtılıyordu ücretsiz. linkini bulamadım şimdi.
siz editleyip istediğiniz fiyata tabikide satabilirsiniz beni ilgilendirmez.
bol satışlar.

Şuan yaptığınız şey baltalamaktır. ipts kullanmışsanız güncelleme uyarısını ekrana sürekli verir. Size programı ücretsiz göndereyim bir bakın hocam :) Ya da satışı 24 saatliğine durdurup lisans işlemlerini tamamlayım o zaman bakın. Kaynak kodu elimde olmayan bir exe formatına nasıl lisans yapabilirim? Program ipts olmuş olsa böyle bir şey mümkün olmayacaktı bunu anlamak istemiyorsunuz :)

Program satın alınmıştır. Kullandıktan sonra yorumlarımı yaparım. Arkadaş gayet ilgili. Teşekkür ederim

Keşke üstteki yorumları okusaydınız hocam. Amacım insanlara bişeyler satmak değil. Programı test etmek isteyen olursa hit yollayabilirim deneme amaçlı. Bir de bu benim güya Türkçe'leştirip sattığım programı kullansınlar aradaki farkı anlarlar :) Teşekkürler yorumunuz için de

---------- Spam Engelliyici 13:46 ---------- Önceki Mesaj 13:46 ----------

yt için geçrli mi?

Maalesef hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri