Analytics Canavarı v2 | Sınırsız Hit Gönderme Artık Mümkün | Lisanslı Satış |

D
  • Kullanıcı DunyaBilisim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Detayli pm atar misin hocam

Sent from my iPhone using Tapatalk

Detaylı pm rica ediyorum
Yabancı içerikli siteler içinde geçerlimi bu durum

adsense den muhtemelen 1 . aldınız aldınız 2. ödemeyi alamayacaksınız :)

Hayırlı satışlar,programı kullanıyorum.Siteni alexa ve google sıralamasına gerçekten çok faydası oluyor..

1- Hitleap tarzı bir program mı? Açık bırak sen başkasının sitesini, baskası senin siteni ziyaret etsin mantıgı mı?
2- Site ekleme sınırı var mı?
3- 20 siteye günde kacar hit atar? (Ülke seçme var mı? Varsa sadece tr den gelecek şekilde kaç hit?) ( net ve işlemci hızına göre demişsiniz. Net 2 3mbit / işlemci i5 m460 2.3. Sistemi yoruyor mu?)
4- Pc lisans aylık mı?
5- Ziyaretçiler google araması yapıp mı geliyor yoksa direk mi? Tarayıcı ne gözüküyor?

Son düzenleme:
v1 ile bir alakası var mı bu programın ? Buna sahip olmak için tekrardan mı almamız gerek ?

Alexa sıralamam 1,559,365 dan 1,514,694 düştü. Program işe yarıyor beyler ;)

Teşekkürler değerli yorumunuz için bol kazançlar :)

Detayli pm atar misin hocam
Konu içeriğinde belirttim hocam detayları, aklınıza takılan bir şey varsa lütfen bana yazın; eksik kalmışsa yazı eklemeler yaparım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Detaylı pm rica ediyorum
Yabancı içerikli siteler içinde geçerlimi bu durum

Evet geçerlidir. Herhangi bir adsense zararı yoktur hocam gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

adsense den muhtemelen 1 . aldınız aldınız 2. ödemeyi alamayacaksınız :)

YT izlenimi yollanırken herhangi bir kayıp olmuyor, adsense zarar görmüyor. Bu bahsettiğim kaliteli çalışan kişiler için geçerli. Ödeme alınmazsa zaten program sorunludur deriz ve konuyu kapatırız hocam merak etmeyin. Fakat programın çalışma mantığı böyle değil. Elimdeki 10 bin bilgisayar var ve her birinin interneti farklı şebeke üzerinde desem, sitelerinize girsem bunun google için bir problem olduğunu düşünüyorsanız hâlâ yorumunuzu anlarım. Teşekkürler..

1- Hitleap tarzı bir program mı? Açık bırak sen başkasının sitesini, baskası senin siteni ziyaret etsin mantıgı mı?
2- Site ekleme sınırı var mı?
3- 20 siteye günde kacar hit atar? (Ülke seçme var mı? Varsa sadece tr den gelecek şekilde kaç hit?) ( net ve işlemci hızına göre demişsiniz. Net 2 3mbit / işlemci i5 m460 2.3. Sistemi yoruyor mu?)
4- Pc lisans aylık mı?
5- Ziyaretçiler google araması yapıp mı geliyor yoksa direk mi? Tarayıcı ne gözüküyor?

1-Hitleap tarzında değil sunucu tek taraflı çalışıyor ve siz kimsenin sitesini gezmiyorsunuz.
2-Site ekleme sınırınız yoktur ancak tek seferde 50 siteye birden hit gönderecekseniz anlık kotanız ona göre ayarlanıyor. Sınırsız bir program fakat 15k'lık limitlerle yolluyor. İlk parti bittikten sonra tekrar 15k şeklinde yollama yapıyor. Sebebi ise sunucuda aşırı yer kaplaması için alınan bir önlem.
3-Bu sorunun cevabını 2 ile verdim :)
4-Yıllık lisanstır, aylık değildir.
5- Tarayıcı mozilla, opera, chrome tarzında görünüyor. İster google araması yapıp gelir isterseniz de direkt. Bu komutu verip vermemek sizin elinizde.
yt da kullanabilir miyiz? Gelen hitler daha sonra düşer mi ?

v1 ile bir alakası var mı bu programın ? Buna sahip olmak için tekrardan mı almamız gerek ?
v1'e kıyasla daha seri çalışıyor, lisanslamadan sonra güncellemeleri otomatik alıyor ve ip havuzu daha de genişletildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri