Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bir bana mı denk gelmiyor herkese olan sorunlarHiç bi sorun yok şuan
klasik görünümün kapatılacağı yönünde bi ileti paylaşılmıştı, ilk olarak analytic bölümünden başladılar büyük ihtiimal .d
Ulan corona virüsüne karşı tedbir için sınır kapatıyorlar sanki, klasiğin kalması ne gibi sorun teşkil edecek![]()
Merhaba arkadaşlar,
Benimde youtube ta bir çocuk kanalım var. Dün itibariyle saatlik 60k izlemem şimdi 100lere 500lere bir anda düştü. Birkaç arkadaşla konuştum aynısı onlarda da var. Dün oldu bu olay (4mart saat 10 gibi) ve halen devam ediyor.
Sizlerin görüşleri nedir? Bir kaç geçmiş konuyada yazdım. Acaba bu güncellemeyle alakası var mıdır?
Merhaba arkadaşlar,
Benimde youtube ta bir çocuk kanalım var. Dün itibariyle saatlik 60k izlemem şimdi 100lere 500lere bir anda düştü. Birkaç arkadaşla konuştum aynısı onlarda da var. Dün oldu bu olay (4mart saat 10 gibi) ve halen devam ediyor.
Sizlerin görüşleri nedir? Bir kaç geçmiş konuyada yazdım. Acaba bu güncellemeyle alakası var mıdır?
Merhaba, bu aslında senin önerilenlerde olan videolarının bir anda düşmesiyle de olabilir. Sende böyle bir düşüşün olması genelde olacağı anlamına gelmiyor. Mesela benim en son videom çok az izlenince diğer videolarım da bundan etkilendi ve izlenmeleri azaldı. Bunun gibi bir sürü sebep olabilir..
Ayrı konu açmak istemedim buradan sorayim bilenlere, yeni sürümde toplu video ekleyebiliyormuyuz arkadaşlar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.