Analytics Çöktü

• Kullanıcı ytnoob
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ytnoob

Kayıtlı Üye
Son 48 saat geçici olarak kullanılamıyor diyor, aynı sorunu yaşayan var mı?

klasik görünümün kapatılacağı yönünde bi ileti paylaşılmıştı, ilk olarak analytic bölümünden başladılar büyük ihtiimal .d

Ulan corona virüsüne karşı tedbir için sınır kapatıyorlar sanki, klasiğin kalması ne gibi sorun teşkil edecek :D

Sorma, nasıl zor geliyor diğerine alışmak. Daha kapsamlı ama gözüm hala alışamadı. Alışması için de uğraşmıyorum gerçi .xd

Merhaba arkadaşlar,

Benimde youtube ta bir çocuk kanalım var. Dün itibariyle saatlik 60k izlemem şimdi 100lere 500lere bir anda düştü. Birkaç arkadaşla konuştum aynısı onlarda da var. Dün oldu bu olay (4mart saat 10 gibi) ve halen devam ediyor.

Sizlerin görüşleri nedir? Bir kaç geçmiş konuyada yazdım. Acaba bu güncellemeyle alakası var mıdır?

Merhaba arkadaşlar,

Benimde youtube ta bir çocuk kanalım var. Dün itibariyle saatlik 60k izlemem şimdi 100lere 500lere bir anda düştü. Birkaç arkadaşla konuştum aynısı onlarda da var. Dün oldu bu olay (4mart saat 10 gibi) ve halen devam ediyor.

Sizlerin görüşleri nedir? Bir kaç geçmiş konuyada yazdım. Acaba bu güncellemeyle alakası var mıdır?

Merhaba, bu aslında senin önerilenlerde olan videolarının bir anda düşmesiyle de olabilir. Sende böyle bir düşüşün olması genelde olacağı anlamına gelmiyor. Mesela benim en son videom çok az izlenince diğer videolarım da bundan etkilendi ve izlenmeleri azaldı. Bunun gibi bir sürü sebep olabilir..

Merhaba arkadaşlar,

Önerilerde ömür boyu kalmaz içerikler, önerilir, sonra düşer olay budur. Tabi coppa'nın da etkisi vardır ama büyük ihtimal önerilerden düşmesidir olay

Merhaba, bu aslında senin önerilenlerde olan videolarının bir anda düşmesiyle de olabilir. Sende böyle bir düşüşün olması genelde olacağı anlamına gelmiyor. Mesela benim en son videom çok az izlenince diğer videolarım da bundan etkilendi ve izlenmeleri azaldı. Bunun gibi bir sürü sebep olabilir..

Cevap için çok teşekkür ederim hocam. Lakin 4-5 arkadaşlada görüştüm hepimiz birbirimize denk kanal sayılırız. Hepside aynı saatte benim yaşadığım sorunu yaşamış. Şu anda da devam ediyor . Toplamda saatlik 100 geliyor :D

yeni güncelleme çalışmalarından dolayı oluyormuş...dün video yayınladı youtube... abonelerimiz oynatma listesi oluşturabilecekmiş falan....

Analiz zaten doğru çalışmıyor. Kanalın Son 60 dakika 2 k izlenim geldiğini gösteriyor. 2-3 saat sonra bak 2 k izlenim geldiği saatte 3-4K gösteriyor. Sonradan düzeltiyorlar. Kronik sorunlu stüdyo kullanıyoruz.

Şuan sorun yaşamadım. Her şey yolunda.

Ayrı konu açmak istemedim buradan sorayim bilenlere, yeni sürümde toplu video ekleyebiliyormuyuz arkadaşlar

gizledigi videoyu analizda görüp tıklıyorum izliyorum ama panelde kayıp

Şuan düzeldi. hata vermiyor

Son düzenleme:
beyler analiz genel sorun var acaba gece yarısından sonra epeyi düşüş var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri