@Anason konusu hakkında postları silen moddan(adminden) sikayetciyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dRaCk

Kayıtlı Üye
Kusura bakmayın basınızı ağrıtacağım.. Bu son donemde post silmek moda oldu galiba forumda.!

Arkadas nedense benım attıgım butun postları ve baskalarında olabilir silmiş ama ben o konudan bir mod ile bir arkadasımızın insaat sirketi konusmalarının neden silinmediği ile baslayıp [MENTION=13420]toprakakn[/MENTION] nicki üyenin konu sahibine yazmıs oldugu posta dayanarak cvp verdıgım postun sılınıp bu arkadasın postunun kalmasını anlamıs bulunamıyorum.?

Forumda adam mı secılıyor? forumda adam mı kayırılıyor? forumda mod insaat konusmasını baslatıp kısmen taraf olup onun postu sılınmeyıp baska userların attıgı postlar mı sılınıyor?

Kusura bakmayın basınızı ağrıtacağım.. Bu son donemde post silmek moda oldu galiba forumda.!

Arkadas nedense benım attıgım butun postları ve baskalarında olabilir silmiş ama ben o konudan bir mod ile bir arkadasımızın insaat sirketi konusmalarının neden silinmediği ile baslayıp [MENTION=13420]toprakakn[/MENTION] nicki üyenin konu sahibine yazmıs oldugu posta dayanarak cvp verdıgım postun sılınıp bu arkadasın postunun kalmasını anlamıs bulunamıyorum.?

Forumda adam mı secılıyor? forumda adam mı kayırılıyor? forumda mod insaat konusmasını baslatıp kısmen taraf olup onun postu sılınmeyıp baska userların attıgı postlar mı sılınıyor?

Sana katılıyorum, herkes keyfine göre mesaj siliyor.

Adamın alıcıya yaptığı ve akabinde ki tavırları SS ile ortada. Ayrıca konu 17.00'de açılmış Anason 18:00 de online olmuş yine sallamamış yani... Durum böyleyken bir mod neden inşaat konularına girer anlamam?

Postları ben silmedim ancak şunu söylemek istiyorum arkadaşlar saldırmaya yer arıyorsunuz. Adam işten çıksın gelsin konuşmasını savunmasını yapsın sonra işlem yaparız. Bu kadar saldırmanın anlamı ne?

Adam işsiz biri değil demeye getirdim o yüzden inşaat cümlesini kurdum olayı jet fadıllara bağladınız anlam veremiyorum açıkçası.

Cevabınızı vereceğim lakin ben buraya yazana kadar alakasız 5 milyon mesaj olur bunun yasak olduğunu söyleyip silersem hakkımda bir konu daha açarlar bilip bilmeden mazallah. Oysa ki çoğu insan şikayet konusuna alakasız mesaj yazmanın yasak olduğunu bilir bilmesede trilyon kere uyardığımız halde yazmaya devam ederse bizim görevimizi yaptığımız halde gelip böyle bir konu açar işte olan bu yani. Oysa ki yöneticiler hakkında şikayet konusu açmakta yasaktır zibilyon kere uyarılmıştır açanlar adminlere mesaj atın diye kaldı ki ben sizin özel mesajınıza cevap verirken siz böyle bir konu açmışsınız. Bazı şeyleri öğrenmek gerekiyor özellikle forum kurallarını.

Arkadaşlar mod ve süper mod ile ilgili şikayetlerinizi lütfen özel mesaj ile yapınız. Skype'den yapınız ya da, bir sonraki açılan konuyu da kaldırdım, bunu sadece bunu belirtmek için açık tutuyorum kilitli şekilde. Mod ve süper mod ile ilgili şikayetleri özel mesaj ile yaptığınızda değerlendiriyoruz, bu şekilde görevli arkadaşları küçük düşürmek dışında bir işe yaramıyor açılan şikayet konuları. Bir şey çözülmüyor bu şekilde, yetkisini kullansa problem kullanmasa problem oluyor özellikle kendisiyle ilgili şikayet konularında. Bu yüzden almış olduğumuz karar özel olarak adminlere şikayet etmediğiniz takdirde ilgilenmiyoruz bu tarz konularla, bana drack istersen özelden sen yazabilirsin ya da şikayet etmek isteyen diğer arkadaşlar yazabilir, tekrar inceler gerekli bilgilendirmeyi yaparız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri