Anatoliatv Tekrar hizmete açılmıştır

• Kullanıcı bbs1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Biz kimseye saygida kusur etmiyoruz.30 kere aciklama yaptigim halde günde 50 tane mesaj atmaniza gerek yok.musteri her zaman hakli degildir.siz tacizle kanallarinizi kabul ettirmeye calisiyosnuz.her gün 10larca kisiyle konusuyorum bu sekilde konuştuğum tek kisisiniz.celik colukla ugrascak vakit yok

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz kimseye saygida kusur etmiyoruz.30 kere aciklama yaptigim halde günde 50 tane mesaj atmaniza gerek yok.musteri her zaman hakli degildir.siz tacizle kanallarinizi kabul ettirmeye calisiyosnuz.her gün 10larca kisiyle konusuyorum bu sekilde konuştuğum tek kisisiniz.celik colukla ugrascak vakit yok

Taciz mi ? Biz bilmiyoruz sanki kanalları sizin davetiye atamadığınızı . Sadece bilgi alıyorum ben . Çoluk çocukmuş . Pehh . Saygısız

Arkadasim suan davet beklyen 200 un uzerinde kanal var bana hergun 10 larca soru geliyor.bi tek sen degilsinki yani defalarca soyluyorum mn den kaynakliniyor düzelince haber vericez diye ama her gun hem burdan hem skype defalarca ayni seyleri soruyosun gelince goreceksin işte.insaninda bi sabri var sabirda gosteriyoruz.kimseye zorla biseyde yaptirmiyoz bizden memmnun degilsen baska partnerle calis hocam.surekli mesajlar atarak taciz ederek kanallarinizi baglatamazsiniz her seyin sirasi var.

Adam hala taciz diyo :) Türkçe anlamada problem herhalde . Neyse sizin gibilere cevap vermek bile uygun değild

Arkadaslar suan MN den kaynakli sebeplerden dolayi onay surecinde bi yavaslik var.YIne kanallarinizi gun icinde davet yollatmaya calisacagiz.sizden istegimiz biraz sabirli olmaniz.Davetler gelir gelmez burdan paylasicam sizinle. Sabriniz icin simdiden teşekkür ederim

Evet hocam cikabilirsiniz.

basvuru yapmyacagım ama sunu belirtmedende edemeyeceğim tavrınızdan ve konusma şeklinizden rahatsız oldum.Biraz daha kibar olabilirisniz bu işi yapacaksanız sabırlı olmalısınız herkeze 10 degil 100 defada sorsa cevap vermek zorundasınız siz onlardan para kazanıyorsanız onlarla bu sekilde konusmaya hakkınız yok.

Forumdan Olduğu için, sorularımıza cevap alabileceğimiz için, her içerik kabul edildiği için 1 deneme kanalımızla başvuru yaptık
hayırlı olsun

Tüm kanallara davet gönderildi.Suan skypedayım desteğe ihtiyacı olanlar buyursun.Skype:anatoliatv

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri