Android ile kanal açan arkadaşlar ?

static_reactor

Kayıtlı Üye
kanallarımı android ile açıyorum ve açtığım kanallara 1 gün sonra masaüstünden(ttnet int.) giriş yaptığımda son 2 gündür telefon doğrulama istemeye başladı. Sizdeki durumda böyle midir? bu tel onayı çıkmıyordu önceleri. Onaylayıp kanalı açmaya devam edersem 1 gün sonra kapanıyor. Onay çıkmadan önce minimum 15-20 gün dayanırdı.

fikri olan var mı?

her gmail almadan önce;
- YAC ile herseferinde pc yi derinlemesine temizlerim.
- TMAC v6 ile wifi ve VMware mac adresini değiştiririm.
- IP resetlerim.

kanallarımı android ile açıyorum ve açtığım kanallara 1 gün sonra masaüstünden(ttnet int.) giriş yaptığımda son 2 gündür telefon doğrulama istemeye başladı. Sizdeki durumda böyle midir? bu tel onayı çıkmıyordu önceleri. Onaylayıp kanalı açmaya devam edersem 1 gün sonra kapanıyor. Onay çıkmadan önce minimum 15-20 gün dayanırdı.

fikri olan var mı?

her gmail almadan önce;
- YAC ile herseferinde pc yi derinlemesine temizlerim.
- TMAC v6 ile wifi ve VMware mac adresini değiştiririm.
- IP resetlerim.

Vmware ile android kurupta açıyorsanız her seferinde pc nizi temizlemenize gerek olduğunu sanmıyorum sonuçta sizin sisteminizden tamamen ayrı olarak çalışıyor. Bir konuda görmüştüm temiz bir android kurup onun clone ları ile mail açmanız gerekiyor. Ama çoğu kişi bu şekilde açılan emaillerin bir süre sonra kapandığını söylüyor en güzeli Vmware ile xp kurup onların clone ları ile 4-5 kanal açıp sonra o xp yi komple silip tekrar kurarak yoluna devam etmek ben şuan öyle yapıyorum nadir olarak telefon onayı sormaya başladı.

Vmware ile android kurupta açıyorsanız her seferinde pc nizi temizlemenize gerek olduğunu sanmıyorum sonuçta sizin sisteminizden tamamen ayrı olarak çalışıyor. Bir konuda görmüştüm temiz bir android kurup onun clone ları ile mail açmanız gerekiyor. Ama çoğu kişi bu şekilde açılan emaillerin bir süre sonra kapandığını söylüyor en güzeli Vmware ile xp kurup onların clone ları ile 4-5 kanal açıp sonra o xp yi komple silip tekrar kurarak yoluna devam etmek ben şuan öyle yapıyorum nadir olarak telefon onayı sormaya başladı.

cloneları silince işletim sistemi dosyaları siliniyo felan sanmıyosunuz demi:) ordaki çerez - sistem vs. dosyaları pc de kalıyor :)

cloneları silince işletim sistemi dosyaları siliniyo felan sanmıyosunuz demi:) ordaki çerez - sistem vs. dosyaları pc de kalıyor :)

Hayır zaten bir sistemden en fazla 5 kanal açarım o sisteme cclaner kurup çerezleri silerim. 5 kanalı bittikten sonra Xp yi komple kaldırıp sıfırdan kurarım. Sıfırdan sistemi kurmak 15 dk sürüyor zaten o kadar beklemekten birşey olmaz.

Hayır zaten bir sistemden en fazla 5 kanal açarım o sisteme cclaner kurup çerezleri silerim. 5 kanalı bittikten sonra Xp yi komple kaldırıp sıfırdan kurarım. Sıfırdan sistemi kurmak 15 dk sürüyor zaten o kadar beklemekten birşey olmaz.

1 tane kanal açmak için 0 dan işletim sistemi ilginç geldi :D

Hep clonla açarım ne tel istedi nede kapanma oldu. Ama bir hesap açma çok uzun sürüo clon yap hesap aç sonra pc den onayla. Onay telide zman alıyo tabi. PC deki yöntemi yapsam yarı zamanda kanal komple biter ama daha zayıf oluo ozman

Hocam sen vds den mi açıyorsun hesapları? sende and. ile açıyorsun diye biliyorum geçen bir konuda görmüştüm

---------- Spam Engelliyici 15:52 ---------- Önceki Mesaj 15:49 ----------

clonları remove değil de diskten sil seçeneği var o şekilde yapıyorum ben.

Hocam maile yönlendirmeyi nasıl yapıyorsun peki?
ben tek gmaile yönlendiriyorum tüm hesapları. aslında temiz 5 tane gmail alıp, yönlendirmeyi karışık onlara yapmak daha iyi olur gibime geliyor.

ben mail yönlendirme yapmıyorum. +15 yaparken safari kullanın gelişmeleri yazarsınız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri