Android Oyun Yazımı İle Kazanılan Para

kodlamaya çok gerek olmadan da oyun yapabilen var tabi kalitesi düşük oluyor

gamesalad
stencly gibi programlar var

Nasil oyun yazica? Basit bişeler varmi ?
örnek: Bende iphone bir ekran koruyucu yapan birini okudum... Bira resmi var içi dolu, iphone yan olunca bira dokuluyor... Ama adam onu googleplayda satip para kazaniyor... Kişi başi gelir...

Bendede ASP.NET orta seviye allahın izniyle ingilizceyi ilerletirsek yazın MCPD Web Developer sınavına giriceğim umarım alırım sertifikayı :D.Bir yerde dursun belki lazım olur.

flappy bird'e baktım da, yıllar önce oynadığım copter it adlı flash oyundan bir farkını göremedim, hatta bu oyunu symbian telefonumda bile oynuyordum 3 sene önce :D

eğer ciddi anlamda bu işe girmek isteyen varsa bir fikir vereyim:
satrançta oyun sonlarını mobil oyun haline getirebilirsiniz, nasıl mı?
çok basit :)
karşınıza daha önce çıktı mı bilmem ama, satranç takip edenler bilir: "beyaz oynar 2 hamlede kazanır" gibi. bölüm geçmeli bir şekilde yapabilirsiniz bu oyunu.
3 kategorisi olur:
1 hamlede mat
2 hamlede mat
3 hamlede mat

her bir bölümde belli sayıda "kolaydan zora satranç soruları" olur.

iyi de oynanır. (bildiğim kadarıyla böyle bir uygulama piyasada yok).

not: oyunun adam akıllı başarıya ulaşması için oyunda birazcık "yapay zeka" olmalı ki siyah'ın hamleleri telefon tarafından oynansın :D

oyun sonlarını bulmak için satranç dergilerini karıştırabilirsiniz.
bir kaç örnek: Soru Çöz | Satranç Okulu - Satranç Dersleri, Eğitim CD'leri - SatrancOkulu.com

Bilgi üst düzeyde olması lazım onu kodlamak için falan. Ama kazanılan paraya bakınca yapılmayacak gibi de değil, 1 yıl kursa gidilse öğrenilir. Artık herkeste var telefon, özellikle windows phone telefonlar için yazılım geliştirilse çok tutulur.

arkadaş gerekli mesajı vermiş benimde düşüncem bu yönde androidde rekabet fazla windows phone olayına yönelmek lazım her ne kadar kullanıcısı azda olsa uygulama sayısı az olduğu için tutulma şansı daha fazla tabi androidde bir patlarsa bunun gibi uçup gidersiniz :rolleyes:

Ya zaten nerede spam varsa orda para var. Marketteki spam uygulamaları boşa yazmıyorlar :D :D

Bizim türkiyede doğmamız handikap bu tarz işleri türkiyede yapıpta ne kadar iyi olsakta dünyaya açılmamamız çok zor.

Bizim türkiyede doğmamız handikap bu tarz işleri türkiyede yapıpta ne kadar iyi olsakta dünyaya açılmamamız çok zor.

ülkeyle alakası ne yaptıgın uygulama kaliteli olursa her türlü tutar Traffic Racer yapımcısı türk ama adam kaliteli yapmış cokta populer olmus herşey kalitede bitiyor ;)

Ben de basit iki uygulama yapmistim youtube'dan ogrendigim kadariyla 2 yil once. Hic bir guncelleme yapmamama ragmen halen ayda 200 tl civari geliyor. 2 yilda ortalama 200x24
4800 tl. Bi firsatini bulursam egitimlerini alacagim

Tam Java öğrenmeye başlamak istediğim zamanda bu konunun açılması iyi oldu peki arkadaşlar merak ettiğim kodlarla hiç alakası olmayan birinin bu işi zor da olsa öğrenmesi mümkün mü ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bende başlıyorum arkadaş unity 3d ile videoyu izlerken güzel bir fikir geldi sıfırdan ne kadar yapabiliceksem artım hd 3d texture nasıl buluruz unity için.

Tam Java öğrenmeye başlamak istediğim zamanda bu konunun açılması iyi oldu peki arkadaşlar merak ettiğim kodlarla hiç alakası olmayan birinin bu işi zor da olsa öğrenmesi mümkün mü ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bunun cevabını ben de bu işlerden hiç anlamayan biri olarak merak ediyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri