Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayırlı olsun jakabvo ne zaman senin ismini okusam aklıma evleniceğin zamanlar geliyor oynun apple storeda yok mudur
zaman ne çabuk geçiyor gerçekten
ios u yok maalesef,şimdilik sadece android-google play mağazama gelecekte ekleyeceğim oyunları burdan bildireceğim )
bu adamı ne zaman görsem 6 haneli adsensenin banlandığı geliyor aklıma ve tabi çalışma hevesi ama malesef askerde o kadar fazla çalışamıyorum
birşeyler yapmaya çalışıyorum
---------- Spam Engelliyici 14:56 ---------- Önceki Mesaj 14:54 ----------
zaman çabukmu geçiyor bide bize sorsaat 5-6 da kalk traş ol botunu kamuflajını giy
çok yavaş geçiyor çok
![]()
Hayırlı olsunAfyonum olmasa indiricektim tabletin sarjı dolsun bari ona indireyim
![]()
teşekkürler )
İndirdim 5 yıldız ve yorumu da koydum hayırlısı olsun şimdide oynamaya başlıyorum
Edit:Rekor 94![]()
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hotfireracing.F1Racing&hl=tr şu tip bir oyunu yaptırmak çok pahalı olur mu? hazırı var mıdır?
Boş vaktimde indirip kurucam hocam. Merak ettim doğrusu. Şunu yapmayı bende çok istiyorum ama kolay olmadığıda belli zaten. Yok java yok yok android yok bilmem ne.Ama öğrensem tek işim oyun yapmak ve reklamlardan kazanmak olurdu sanırım..
Adamın idolü olan kategoride oyun yapmış car carsh ����
hayirli olsunsanal bilgisayari kurup yardiriyorum
![]()
rekor çok iyi
ben 60 ı geçemiyorum )
---------- Spam Engelliyici 15:19 ---------- Önceki Mesaj 15:14 ----------
400-500 liradan başlar böyle bir oyunu yazdırmak
Hayırlı olsun dostum,
yalnız 400-500 den çok fazla tutar o tür bir oyun![]()
abi indiriyorum şimdi
puan ve yorumlarda geliyor![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.