Android paralı oyun yapmak

Kardeşim sıfırdan javadan başlıcaksın tabii ki de sorman bile hata. Programlama olmadan neyini geliştiriceksin olmayan bi oyunun ?

bilen birini bulmuşken soralım bari javayla javascript arasında ne fark var? diyelim javayı öğrendik bi oyun yapmak için javascriptide öğrenmemizmi gerekiyor

bilen birini bulmuşken soralım bari javayla javascript arasında ne fark var? diyelim javayı öğrencik bi oyun yapmak için javascriptide öğrenmemizmi gerekiyor

JavaScript ile Java arasında ne fark vardır?

Netscape, Inc. tarafından geliştirilen JavaScript programlama dili Java platformunun bir parçası değildir.
JavaScript, applet veya bağımsız uygulamalar oluşturmaz. Günümüzdeki en yaygın biçiminde, JavaScript HTML dokümanlarının içinde bulunur ve web sayfalarında basit HTML ile ulaşılamayan etkileşim düzeyleri sağlar.

Aşağıda Java ve JavaScript arasındaki temel farklar listelenmiştir.
  • Java bir OOP programlama dilidir, Java Script bir OOP komut listesi oluşturma dilidir.
  • Java, sanal makinede veya tarayıcıda çalışan uygulamalar oluşturur, JavaScript kodu sadece tarayıcıda çalıştırılır.
  • Java kodunun derlenmesi gerekir, JavaScript kodları metinlerden oluşur.
  • Farklı eklentiler gerektirirler.
Kaynak : https://www.java.com/tr/download/faq/java_javascript.xml

Javascript dediğiniz şeyi Unity3D 'de kullanabilirsiniz ama Unity3D'ninde syntaxı biraz farklı tam olarak javascript değil, kendi metodları var. Javascript web için kullanılıyor çoğu zaman. Java ise programlama vs..

siz nerden eğitim alıyorsunuz hocam 49 dolar karşılında ? :) ve o android game development kısmını atar mısınız ben java biliyorum.

Turkuaz kardeş elimdeki kaynaklar bunlar kendin GOOGLE gibi bir nimet ile ararsan nice sonuçlar bulabilirsin. Şunuda söyleyim ; Cefa çekmeden sefa süremezsin.

Türkçe kaynaklar elbet bitecek. Oyun programlama içinde yeterli değil türkçe kaynaklar elbet ingilizce ile işin olacak. Böyle yakınman senin için kötü çünkü öğreniceksen herşeye katlanman gerek

Tamamda ingilizceden anlamıyorum ki adamın dediklerini anlamıcam adam şunun için şunu yapın diyecek ben başka anlıcam yanlış mıyım nasıl öğrenelim?

Aklımda yapmayi planladığım müthiş bir fikir var fakat once java ogrenmem lazim fakat yapılabilir mi onuda bilmiyorum. Program şöyle olacak bir yazının fotograf ını çekeceksin Bunu metin haline dönüştürecek . Suan böyle bir program yok diye biliyorum

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu işi yapan programlar yıllardır var. Ocr programları. Fine reader en meşhurları.

Aklımda yapmayi planladığım müthiş bir fikir var fakat once java ogrenmem lazim fakat yapılabilir mi onuda bilmiyorum. Program şöyle olacak bir yazının fotograf ını çekeceksin Bunu metin haline dönüştürecek . Suan böyle bir program yok diye biliyorum

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilgisayar için. Android için araştırmadım bilmiyorum.

Gerçekten bir şeyler başarmak için yazın hocam para arkasından gelecektir zaten siz daha oyun yazmayı bilmeden item satma peşine düşmüşsünüz bunlar zaten derslerde,kitaplarda anlatılan şeyler merak etme önemli olan başlamak ve bu işe emek vermek öyle bir anda olacak iş değil açıkçası.

Bursa'da yaşıyorum.Eğer birebir eğitim gerekmiyorsa kitap alınarak java öğrenilebilir mi?Yoksa nette sağdan soldan ücretsiz java programlarıyla yapabilir miyim?

her kişinin öğrenim tarzı farklıdır ben videodan anlarım diğeri birebir ders öteki kitaptan sen nasıl öğreniyorsan ona göre bişeyler bulman lazım google'da tarat bi sürü türkçe kaynak var kitapta mevcut 30 40 tl'ye çok iyi kitaplar var oyun için bile olsa tamamen java bilmek gerekli gelişim kaçınılmaz javanın her nimetini bilmek gerekli ve java c# web tasarım filan öğrenen bi kişi asla boşta kalmaz

Arkadaşlar ios ta veya android te reklam başına ne kadar verir?Merak ettimde.Bilen var mı?

Ortalama android için ve ios için ne kadardır sizce?

Dediğim gibi hangi yayıncının ne vericeği belli olmaz ama şunu biliyorum işe yarar bi uygulama yazdıktan sonra belli bi kitle yakalarsan hertürlü kazanıyosun en basitinden söyle düşün dokunmatik telefon hiç olmazsa 100 kullanıcıdan 10 tanesinin eli deyse yine bi kazanç :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri