Android Telefon Icin SlowMotion Uygulamasi (Istek)

• Kullanıcı K.B.A.Ç
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Video Düzenleme Programları

K.B.A.Ç

Yasaklanmış
SelamunAleykum forum sakinleri
Aklimda birkac ozgun fikirler var ancak telefonda sknti var , galaxy ace 2 (android) kullaniyorum ve ozgun fikrimdede slow motion fikri yer aliyor bazi kisimlarda , telefonda bu ozellik yok , googlede arattim slow motion pro var oda ucretli bu programi ucret indirebilicek var mi , evimde internetim yok olsa indirirdim bilgisayardan google playdaki uggulamalari ucretsiz indirebiliyorsunuz (bunuda belirteyim) boyle bir uygulama var mi android ler icin ? bikac program indirdim isime yaramadi ben videoyu cekerken slow motion yapicam

telefon : samsung galaxy ace 2 (android)

Kardeşim fikir güzel ama o telefon ile pek bir iş yapacağını sanmam. Kamera kalitesi ne yazık ki pek iyi değil ayrıca işlemcisi de biraz düşük olduğundan o uygulamalar pek verimli çalışmayacaktır. Bence bu işlere gireceksen biraz yatırım yapmalısın ki karşılığını alasın. Farkındayım ki 15 yaşındasın bence sen bu sene güzelce derslerine yüklen ve yıl sonunda ailene iyi bir telefon aldırmaya bak. Yazdıklarım sadece fikrimi sunmak ve tavsiyeden ibarettir.

hocam galaxy acede öyle bi özellik yok ve programlar movie maker gibi yapar çok kötü olur yani en iyisi yapmayın sony xperia z ve modelleri yapabiliyor o özelliği .

ücretli uygulama indirmek istiyorsan o uygulamanın isminin sonuna apk yazıp googleden indirebilirsin ücretsiz olarak

Kardeşim fikir güzel ama o telefon ile pek bir iş yapacağını sanmam. Kamera kalitesi ne yazık ki pek iyi değil ayrıca işlemcisi de biraz düşük olduğundan o uygulamalar pek verimli çalışmayacaktır. Bence bu işlere gireceksen biraz yatırım yapmalısın ki karşılığını alasın. Farkındayım ki 15 yaşındasın bence sen bu sene güzelce derslerine yüklen ve yıl sonunda ailene iyi bir telefon aldırmaya bak. Yazdıklarım sadece fikrimi sunmak ve tavsiyeden ibarettir.

derslerime calisiyorum hatta derslerle ilgilde bir ozgun fikrim var ama karar veremiyorum hangisini yapsam diye slow motion max 10-15sn olicak videolari

ios 8'de de var sanırsam.

aynen ama iphone yok elimde :)

ücretli uygulama indirmek istiyorsan o uygulamanın isminin sonuna apk yazıp googleden indirebilirsin ücretsiz olarak

bu program nette yok arastirdim play storede var slow motion free var pro su yok ucretsiz

sen stop motion mu yapmak istiyorsun yoksa slow motion mu :)

slow motion yapicam , stop ilgimi cekti :)

aynen ama iphone yok elimde :)

bu program nette yok arastirdim play storede var slow motion free var pro su yok ucretsiz

slow motion yapicam , stop ilgimi cekti :)

ben bulurum şimdi sana

---------- Spam Engelliyici 21:37 ---------- Önceki Mesaj 21:36 ----------

buldum :d özelden atıyorum

samsungla apk ile uğraşılmaz kazanmanı formülünü veriyorum
lumia1020+Timeline Pro+Camera Grip+Tripot = $$$$ :)

[MENTION=21592]Satış Sorumlusu[/MENTION] bende alabilirmiyim bir pm merak ettim de :D

yolladım hocam

[MENTION=13875]K.B.A.Ç[/MENTION]. attıgım apk bende çalıştı android sürümün nedir ? belki o yüzden desteklemiyor olabilir

2.3.6 smdi bi program buldum iyi calisti gibi ama iyi degil deneme yapmam lazim , senin programi qfs.mobi ye upload edermisin indireyim birde oyle deniyeyim

samsungla apk ile uğraşılmaz kazanmanı formülünü veriyorum
lumia1020+Timeline Pro+Camera Grip+Tripot = $$$$ :)

şunu 1020 mi satmadan öne söyleseydin ne vardı be hocam :D

---------- Spam Engelliyici 19:56 ---------- Önceki Mesaj 19:55 ----------

yolladım hocam

[MENTION=13875]K.B.A.Ç[/MENTION]. attıgım apk bende çalıştı android sürümün nedir ? belki o yüzden desteklemiyor olabilir

hocam uğraştırmak istemiyorum ama bende alabilir miyim :)

eğer biraz profesyonel düşünüyorsanız gopronun yeni HERO 4 serisini tavsiye ederim,önceki modeli HERO 3 black edition modelinde-4k çözünürlükte 12 fps çekerken,yeni modelinde 4k çözünürlükte 30 fps çekim yapılabiliyormuş,bence bu mükemmel birşey :)

eğer biraz profesyonel düşünüyorsanız gopronun yeni HERO 4 serisini tavsiye ederim,önceki modeli HERO 3 black edition modelinde-4k çözünürlükte 12 fps çekerken,yeni modelinde 4k çözünürlükte 30 fps çekim yapılabiliyormuş,bence bu mükemmel birşey :)

abi sendeki para bende olsa ozgunun en babasini yaparim :)

[MENTION=21592]Satış Sorumlusu[/MENTION]
qfs.mobi linki bekliyorum ordan indirdigim sorun cikariyor

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri