Android telefon önerir misiniz? Bütçe 800-900tl

furqanx42

Yasaklanmış
Galaxy J2 kullandım, J7 yükseltmek istiyorum açıkcası, şuanda aklımda tek bulunan J7 var

Önerileriniz için teşekkürler.

O seride sıkıntı yok ama note serisinde falan üretim hatasından dolayı bataryalar patlıyor. o yüzden LG g4 g5 yada sony xperia z3 falan önerebilirim.

O seride sıkıntı yok ama note serisinde falan üretim hatasından dolayı bataryalar patlıyor. o yüzden LG g4 g5 yada sony xperia z3 falan önerebilirim.

Öneriniz için teşekkürler. LG hic kullanmadım bir arkadaşımda var telefonu 1 saat kullanıyor ısındıktan sonra kendisini kapatıyor 2-3 dakika sonra tekrar açıyor falan LG hiç denemedim LG'yi eledim kafamdan. Sony'e bakacağım hocam teşekkür ederim.

Az daha zorla 5s al anroid diye sormuşun ama iphone kullanıyorum anroidden geçtim on numara.Önerebileceğim 5s.

xiaomi al derim.cok bilinmis marka deyil ama gayet basarili.ben redmi note 3 kullaniyorum.cok memnunum.youtube-da turkce inceleme videolari var zaten.oradan bakarsin.

LG G4 beat kullanıyorum fena değil ama hafıza sıkıntı. G4 alınabilir.

3-4 ay kadar önce kardeşime J7 aldım. Bence oldukça başarılı bir telefon düşünebilirsin.

3-4 ay kadar önce kardeşime J7 aldım. Bence oldukça başarılı bir telefon düşünebilirsin.
J7 bana da çok hoş geliyor açıkcası hocam. Peki hangi renk önerirsiniz?
Az daha zorla 5s al anroid diye sormuşun ama iphone kullanıyorum anroidden geçtim on numara.Önerebileceğim 5s.
Hiç İos kullanmadığım için android dedim. İCloud felan söylentileri var hocam çok sıkıntılı bir durum.. 2nci el alınabilir mi?
Teşekkürler inceleyeceğim.
asus zenfone 3 çıkacak bir ay sonra bekle...
Asus'u pek sevmiyorum açıkcası tasarım olarak bana ters.
xiaomi mi5 baska bir seye bakma
İnceleyeceğim.
LG G4 beat kullanıyorum fena değil ama hafıza sıkıntı. G4 alınabilir.
LG ye tövbe ettim hocam. Az önce yanıyorduk az daha :D
xiaomi al derim.cok bilinmis marka deyil ama gayet basarili.ben redmi note 3 kullaniyorum.cok memnunum.youtube-da turkce inceleme videolari var zaten.oradan bakarsin.
Öneriniz için teşekkürler. inceliyorum.
note 3 tavsiye ederim

Öneriniz için teşekkürler. fakat bütçemin üstünde şuan.

Hepinizden önerileriniz için teşekkür ederim.

Hocam bence bir kullanın ios bence memnun kalırsınız.İcloud falan da o kadar çok sıkıntısı yok 2.el temiz bulursan neden olmasın :)

xiaomi mi5 demişsiniz ama konuda 800-900 tl diyor ki o fiyatlarda bende hoşuma giden bi telefon bulursam alabilirim ama xiaomi mi5 in fiyatları gg,n11 gibi yerlerde ortalama 1500tl yazıyor.

LeEco (LeTV) LE 2(X620) öneririm 800 tl ye aldım, gayet hızlı telefon.
eksileri: batarya değişmiyor (kapak açılmıyor), sdcard desteği yok

Bugün karar kılıp j7 aldım. Hepinize teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.

Gm5 plus
turkcell com tr de 200 tl indirimli
800 tl ye alırsın

samsung S5 kullanıyorum, Marshmallow güncellemesi gelince telefon uçuşa geçti ve değiştirmekten vazgeçtim.

Alacağın telefon en az Marshmallow güncellemesini(6.0.1) destekliyorsa alınabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri