Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O seride sıkıntı yok ama note serisinde falan üretim hatasından dolayı bataryalar patlıyor. o yüzden LG g4 g5 yada sony xperia z3 falan önerebilirim.
J7 bana da çok hoş geliyor açıkcası hocam. Peki hangi renk önerirsiniz?3-4 ay kadar önce kardeşime J7 aldım. Bence oldukça başarılı bir telefon düşünebilirsin.
Hiç İos kullanmadığım için android dedim. İCloud felan söylentileri var hocam çok sıkıntılı bir durum.. 2nci el alınabilir mi?Az daha zorla 5s al anroid diye sormuşun ama iphone kullanıyorum anroidden geçtim on numara.Önerebileceğim 5s.
Teşekkürler inceleyeceğim.a7 2016
Asus'u pek sevmiyorum açıkcası tasarım olarak bana ters.asus zenfone 3 çıkacak bir ay sonra bekle...
İnceleyeceğim.xiaomi mi5 baska bir seye bakma
LG ye tövbe ettim hocam. Az önce yanıyorduk az dahaLG G4 beat kullanıyorum fena değil ama hafıza sıkıntı. G4 alınabilir.
Öneriniz için teşekkürler. inceliyorum.xiaomi al derim.cok bilinmis marka deyil ama gayet basarili.ben redmi note 3 kullaniyorum.cok memnunum.youtube-da turkce inceleme videolari var zaten.oradan bakarsin.
note 3 tavsiye ederim
xiaomi al derim.cok bilinmis marka deyil ama gayet basarili.ben redmi note 3 kullaniyorum.cok memnunum.youtube-da turkce inceleme videolari var zaten.oradan bakarsin.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.