[MENTION=15589]Askap[/MENTION]
Samsungu sevmeyen arkadaşlar görüyorum san ki samsung sizi çok seviyor
Şaka bir yana android ya da ios al hiç fark etmez illa ki şikayet edeceğin konular olacaktır.
Benim tercihim android ve samsung.
Bir defa bir kişi akıllı telefon alacaksa birazcık ta olsa teknik bilgisi olması lazım.
Çoğu kişi kafasına göre güncelleme gelince güncelliyor ve sonra cihaz kasıyor diye şikayet ediyor.
Güncellemeden önce, güncelleme ile gelecek yeniliği ya da teknik uyarıları kaç kişi okuyor ?
Toplasan 10 kişiden 3 kişiyi geçmez.
Zaten güncelleme yapıyor isen güncelleme yaptıktan sonra muhakkak wipe işlemi yapman gerekir, yapmak zorundasın.
Kardeşim ios kullanıyor ve ondaki bazı saçma sapan kısıtlamaları sevmediğim için adroidi tercih ettim. Memnun musun dersen gayet memnunum. Cihazımın modeli N9000Q. Ben 2200 e almıştım. Şimdi 1600 e bulunur. Performans nasıl diye sorarsan Asphalt 8 modern combat 4 5 gibi grafik ve işlemciyi çok zorlayan oyunları oynarken 1920x1080 çözünürlükte bit değerini 10mbps (30 a kadar bit değerini yükseltebilirsin ama 15 den sonrası yalan görüntü olur) 30fps (üzerinde kendi orjinal android sürümü (4.4.2) var) youtubede izlediğin 720 1080p gibi HD olarak kayıt edebiliyorum. Kamera konusuna gelince kesinlikle çok iyi. Gündüz çekimlerde ışığı doğru yakalarsanız zaman zaman SLR Fotoğraf Makinelerinden aldığınız performansı alabilirsiniz. Kendi cihazım ile çektiğim bir kaç resimi aşağıda görebilirsiniz.
Şarj konusuna gelince hiç bir cihazın şarjından memnun kalmayacaksın.

Kimse burada çıkıp ta şu cihazın şarjı daha fazla gidiyor benimki 2 gün gidiyor benim ki 1 gün gidiyor demesin. Kullanıma göre değişiyor. Genelde 1 günden az gider.