Android Telefon&Tabletlerden Para Kazanmak

Existence

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlari,bir uygulama keşfettim ve sizinle paylaşayım dedim.
Whaff rewards telefonunuzdan çeşitli görevleri yaparak, video izliyerek,Facebook arkadaşlarını davet ederek(günlük 50 arkadaş davet edebilme ve kişi başı 0,01$ = 0,50$),oyun indirerek,sayfa beğenerek vb. teklifleri tamamlayarak para kazanabileceğiniz bir android uygulamasıdır.Paypal ödemesi vardır ödeme almak için alt limit(paypal) 10$ dır.Ben biraz önce ödememi aldım.Vpn de kullandım.Uygulamayı kurup açtığınızda facebook ile giriş ister giriş yaptıktan sonra aşağıdaki kodu girerseniz karşılıklı 0,20 $ kazanırız.Hem size hem bana 0,20$ geliyor.Sağda solda yok bu kod 2 $ yok 10$ veriyor gibi laflara aldanıp beni 20 kuruştan etmeyin :P :D:D şaka bir yana ödeme yapacağını sanmıyordum ödedi :) Cep harçlığı...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.whaff.whaff&hl=tr

Invitation code= AC30440

Ödeme Kanıtı

[MENTION=4532]grcn37[/MENTION] [MENTION=3451]IceMachine[/MENTION] appstorede maalesef yok diye biliyorum :/

Konuyu hortlatayım biraz $ gelsin :D Konu güncel.

Edit: Arkadaşlar günlük 50 facebook arkadaşı davet edebiliyorduk, şimdi ise 50/50 olunca çıkmayıpta örnegin 200/50 yapabiliyoruz.Yani tek seferde 50 kişi yerine 50den fazla kişi davet edebiliyoruz haberiniz olsun ... :D 5000 bin arkadaşlı face sayfanız varsa güzel bişi ;)

Konuyu hortlatayım biraz $ gelsin :D Konu güncel.

Edit: Arkadaşlar günlük 50 facebook arkadaşı davet edebiliyorduk, şimdi ise 50/50 olunca çıkmayıpta örnegin 200/50 yapabiliyoruz.Yani tek seferde 50 kişi yerine 50den fazla kişi davet edebiliyoruz haberiniz olsun ... :D 5000 bin arkadaşlı face sayfanız varsa güzel bişi ;)

hocam aynı hesaptan hem tablet hem telefonla icraat yapabiliyomuyuz :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri