Tanıtım illüstrasyonu; uygulama ekran görüntüsü değildir.
Merhaba YTPara ailesi,
Yeni bir kanal açarken “Hangi alana odaklanmalıyım?”, mevcut bir kanalı geliştirirken “Benzer kanallar ne yapıyor, sıradaki içeriğim ne olmalı?” sorularıyla sık karşılaşıyoruz.
Bu araştırmayı daha düzenli yapabilmek için Synthory'yi geliştiriyorum. Amacım sadece kanal arayan bir araç sunmak değil; kanal keşfi, karşılaştırma, fikir araştırması ve içerik planlamasını aynı çalışma alanında birleştirmek.
Uygulama Android ve web üzerinde çalışıyor. Aynı hesapla araştırmalarınıza, favorilerinize ve planlarınıza erişebiliyorsunuz; bilgisayarınızın sürekli açık kalması gerekmiyor.
SYNTHORY'DE NELER VAR?
• Kanal keşfi: Anahtar kelimelerle kanal arama ve filtreleme.
• Kanal detayları: Herkese açık abone/izlenme verileri ve son videolar.
• Karşılaştırma ve takip: Kanalları yan yana inceleme, favorilere alma, takip aralığı belirleme.
• Fikir araştırması: Kısa başlangıç anketi ve kaynak videolarla desteklenen içerik önerileri.
• Strateji ve planlama: Mevcut kanalınıza yönelik çalışma önerileri ve içerik planı oluşturma.
• Düzenli çalışma alanı: Araştırma geçmişi, kayıtlı favoriler ve dışa aktarım.
• Uygulama içi destek: Hata ve geliştirme önerisi gönderme, ekran görüntüsü ekleme.
KİMLERİN GERİ BİLDİRİMİNİ ARIYORUM?
• Henüz kanal açmamış, başlangıç yönünü arayanlar.
• Mevcut kanalı için fikir ve araştırma sürecini düzenlemek isteyenler.
• Benzer kanalları takip edip karşılaştırmak isteyen içerik üreticileri.
TESTE NASIL KATILABİLİRSİNİZ?
Başvuru: https://app.alptec.org/beta
1. Google Play'de kullandığınız hesapla kayıt sayfasına giriş yapın.
2. Android cihaz / Türkiye Play ülkesi koşulunu ve gönüllü davet onayını tamamlayın.
3. E-posta adresiniz test erişim listesine eklendikten sonra gönderilen davet adımlarını izleyin.
4. Google Play üzerinden kurup uygulamayı gerçek araştırmalarınızda deneyin.
Başvuru tek başına anında Play erişimi açmaz. Listeye ekleme ve davet işlemi sonrasında katılım sağlanır. E-posta adresinizi bu konuya veya özel mesaja yazmayın; kayıt sayfasını kullanın. Testçilerin e-posta adresleri birbirlerine gösterilmez.
Mümkünse en az 14 gün testte kalıp uygulamayı farklı günlerde denemeniz çok yardımcı olur. Olumlu yorum veya yıldız şartı yok; çalışmayan ve işinize yaramayan noktaları da açıkça duymak istiyorum.
ÖZELLİKLE NELERİ TEST EDEBİLİRSİNİZ?
Giriş/kayıt, kanal arama ve filtreler, kanal detayları, favori takibi, fikir önerilerinin faydası, strateji ve planlama ekranları ile kullanım kolaylığı.
Bir sorun bildirirken telefon modeli, Android sürümü, uygulama sürümü ve sorunu oluşturan adımları yazabilirsiniz. Ekran görüntülerinde kişisel bilgilerinizi gizleyin; şifre veya ödeme bilgisi göndermeyin.
KÜÇÜK AMA ÖNEMLİ NOTLAR
Synthory şu an kapalı test aşamasında; bazı akışlarda hata veya geliştirme ihtiyacı olabilir. Kanal verileri herkese açık YouTube verileridir; kanal sahibinin özel Analytics verilerine erişim iddiası yoktur. Öneriler izlenme, abone veya gelir garantisi değildir.
Ücretsiz kullanım bulunur; ücretli üyelikler ve ek sorgu paketleri isteğe bağlıdır. Teste katılım için satın alma zorunluluğu yoktur. Reklamları test etmek için reklamlara tıklamanızı istemiyoruz.
Başvuru: https://app.alptec.org/beta
Web uygulaması: https://app.alptec.org/
İletişim: [email protected]
“Şu özellik olsa gerçekten kullanırım” dediğiniz önerileri de bekliyorum. Amacım yalnızca güzel görünen değil, üreticinin günlük işine gerçekten katkı sağlayan bir araç geliştirmek.
Destek olan herkese şimdiden teşekkürler.
Özgür / Synthory