Vaay sağlam sizmi kodladınız
Sen daha uyu,Ati alan üsküdari gecti.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Vaay sağlam sizmi kodladınız
Dunya engelinde dedigin gibi video silinmis gibi gozukuyor. Eksilme oldugu icin evet bildirim veriyor.Dünya engeli gelince video silinmiş gibi gözüküyor. Dünya engeli geldiğinde haber veriyor mu?
Dunya engelinde dedigin gibi video silinmis gibi gozukuyor. Eksilme oldugu icin evet bildirim veriyor.
Kanali tek tek olarakta ekleyebilirsiniz. Veya kanallarin alt alta yazili oldugu 100 kanali bi kere de de girebilirsiniz. Screenshotlarda kanalin solunda eksi isareti var onla da kaldirabilirsiniz aninda. Yani cok kolay.Kanalı telefona eklemek silmek kolaymı ?
Kanaldaki eslesen videolarina bildirim vermiyor api ile bu bilgiye ulasamiyoruz malesef. Ama screenshotta partneri Hitentertainment olan bir kanal var. Kanal partneri quiz deyken degisti Hitentertainment oldu boylece eslesen yedigini anlarsiniz.API varsa eger kanaldaki eslesen veren videolarıda görebiliyor mu ?
İphone uygulaması yok mu![]()
Hocam keşke apk olarak satmasaydınız ya, üzülürüm bir kaç gün sonra. Apk sı internete düşerse diye. Keşke daha güvenli olan yöntemi seçseydiniz, nasıl olur bilmiyorum ama.
Ücretsiz olarak dağıtıp, 5 kanal eklemeye izin verip, özellikleri kısıtlayıp, daha fazla özellik için uygulama satın alma ile yapmak. Daha iyi olurdu kanımca, ginede böyle bir uygulamanında olması beni mutlu etti, gelişme var toplumca bizdebir şeyleri başarabiliyoruz.
Ayrıca çok teşekkürler, böyle bir adım attığınız için, kullanacağım bir şey değil ama ihtiyacı olan için mükemmel bir şeyi her an yanında...
Yoğun talep gelirse neden olmasın))
Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum hocam. Sevindirdiniz gerçekten sabah sabah. Apk konusuna gelince, evet bir risk. Ama özel bir lisanslama yöntemi kullandık. Bir kişi Apk'yı indirdi kurdu diyelim, yine kullanamıyor. İnternete bağlandığı an uygulama hata veriyor. Ancak kodlarla oynaması lazım. Kodlarda şifreli.
Ama dediğiniz gibi hırsıza kapı dayanmaz. İstediğimiz önlemi alalım, çalan arkadaş çalacaktır ki, ihtiyacı varsa da helali hoş olsun ne diyeyim. Ama sanmıyorum, bu uygulama youtube'da bir şeyler yapmak isteye hitap ediyor. Youtube'da bir şeyler yapmak isteyende zaten 3 haneyi gördüğü için şurada 30-40 TL'nin ceremesini çekmek istemez diye düşünüyorum.
Tekrar teşekkürler yorumunuz için.
Estağfirullah, biliyorsunuz ki, aralarında en zor olan sistem uygulama içi satın almaYoutube ile uğraşanlar, yani iyi kazananlar için 30 40 tl lik program için uğraşmazlar.
Şahsen ben daha 20 TL yi göremedim, para bile alamadımSırf bu yüzden, kıytırık php bilgimle, kanal takip sistemi yapıyorum kendi ihtiyaçlarım için
, çok iyi olursa satabilirimde, Verecek param olsa, uğraşmam valla php sistem falanla
[Anlık izleme bölümü koyabilirmisiniz var mı ? Anlık toplam yorum gibi]
Koyabiliyorum anlık izlemeyi, tüm videolardaki sayıyı hesaplatıp koyabiliriz. Ama mobil sonuç olarak, daha fazla şarj daha fazla internet yiyeceği için koymadık.
Hocam, verdiğiniz resimlerden ortada olana, dikkatli bakıldığında kanalın kategorisi, ismi vs. ifşa oluyorbi düzeltin isterseniz hocam, en acilinden.
Düzelttim Hocam, önemli bir kanal değil ama kurallara uyalım![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.