Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ref alabiliyozmu birkaç günlük deneme maksatlı
samsung galaxy grand prime cihazımdan tapatalk ile yollandı
indiren herkese 3-4 gün lisans verse sonrasında devam etmek isteyen satın alsa güzel olurdu.
Çok ahım şahım bi özellik göremedim hocam youtube analytics uygulaması bile daha iyi iş yapıyor vede ücretsiz - 1
Hocam takipte kalın, deneme yapmak için bir sistem üstünde çalışıyorum, buradan haber vereceğim.
Hocam düşüncenize saygılıyım amasatış konusunu baltalamazsanız sevinirim. Ahım şahım bir özellik yok diyorsunuz, kanalınıza telif geldiğinde, kanalınızdan video silindiyse whatsapptan mesaj gelmiş gibi bildirim veriyor.
Şu an bunu yapabilen bir uygulama var mı ?
Hocam baltalamak değil bir özellik için istenilen fiyat bana fazla geldi
Hocam uygulama ici satin alma kismi biraz mesakkatliydi. Yorumlarda da yazdim su an 2 gunluk deneme surumu ustunde calisiyorum. Hatta paypal webmoney havale odeme de gelecek konuya abone olun aksam calismayi bitirmis olurum.şu tip sistemleri ilk üç gün ücretsiz sonrası ücretli tarzı yapsanız, siz de biz de rahat etsek bilader? her şeyi saniyesinde paralı yapmaktan ne anlıyorsunuz merak ediyorum, yaptığın işe güveniyorsan önce bi test edilmesine imkan sağlarsın, yanlış mıyım?
Hocam mesaj kutunuz dolu. Note 3 simulatorunde denedik bir sorun cikmadi. Rica etsem hata verdigi anda rapor a basip rapor gonderebilir misiniz hatayi farkedelim.
Hocam öncelikle teşekkürler.
Baltalamak istemem demişsiniz, çok güzel sorularınızı sormuşsunuz ama malesef sonunda "database'de ise tüm bu bilgiler o kadar paraya değmez." diyerek baltalamış oldunuzcanınız sağolsun.
1. Ben 10 senedir Eticarette çalışan bir insanım, yazılımcımıyım hayır. Ama eğitimim bu konuda olduğu için bir şeyler yapabiliyorum.
2. Hocam uygulama tamamen /android/youtubetracker klasörüne kurduğu database ile çalışır. Siz demişsinizki bir servis üzerinden dönmüyorsa bu kadar para fazla. Ama gözünüzden kaçan bir durum var. İnsanlar buraya 50 kanal 100 kanal koyacak. Bu işin güvenliği var. Ne kadar iyi bir sistem olursa olsun o servisin açığa çıkma ihtimali doğacak. Böyle bir sistem yapmaktansa telefona kurdurup database'i biraz daha fazla şarj yer sıkıntı değil bence. En önemlisi güven.
3. Hocam youtube creator studio ile nasıl karşılaştırabilirsiniz anlamıyorum. Youtubum bot ile Youtube manuel yükleme şeyde aynı mantık olarak. Sizin karşılaştırmanız buna benziyor.
4. Bu uygulamanın amacı:
Çoğu insan bilgisayarında Kanal Takip Aracı aracı kullanır. Bilgisayar başında sorun falan var mı onu kontrol eder sürekli ( Mesela Ben )
Bu uygulama ile artık PC başında sürekli durmanıza gerek kalmıyor. PC'deki olayı telefona getirdim yani. Mesela dün 2 kanalım kapandı, anında uyarıyor ne yapacağımı biliyorum bence bana göre büyük kolaylık. Youtube Creator 'le falan karşılaştırılacak bir durum değil.
Umarım kanallarınız arka arkaya kapanmaz da, benim gibi her dakika kapanan kanalım, telif yiyen videom var mı diye psikolojik sorununuz olmazBu uygulama paranoyaklar için
Teşekkürler Hocam.
---------- Spam Engelliyici 13:30 ---------- Önceki Mesaj 11:53 ----------
@atameh, @sporservisi, [MENTION=8806]soldiertr[/MENTION], [MENTION=14978]aknur[/MENTION]
Deneme sürümü aktiftir, pm ile iletişime geçerseniz geçerli linki yollayacağım.
Evet baltalamış gibi bir cümle kurduğumu düşünüyor iseniz özür dilerim. Aydınlatıcı yanıtlar için teşekkür ederim.
Merhaba,
Programı tam sürüm olarak kullanmaktayım ve gerçekten süper ötesi bir şey arkadaşlar herkese şiddetle tavsiye ederim. Sürekli bilgisayar başında bulunmadığımdan telefonla kanallarımı kontrol etmek hem kolay oluyor hemde her hangi bir problem olduğunda bildirim alıyorum.
Şuan yeni başladım kullanmaya ama bu bile yetti, eminim ki çok kolaylık sağlayacak bu program bana. Çok teşekkürler hocam bu güzel uygulama için.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.