Android'de ekran videosu nasıl çekilir?

• Kullanıcı Deniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Deniz

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar hepinize bol kazançlar.

Her ne kadar spam aşığı olsak da yavaştan özgüne geçmeyi düşünüyorum.
Bunun için android tabletim de çeşitli uygulamalar yüklemeyi ve oyun oynayıp bunların videosunu çekmek istiyorum
2 gündür araştırma yapıyorum bulduğum kaliteli programlar;
Screen Video Recorder: bu program en iyisi fakat blackmarketten indirdiğimde bir türlü lisans erişimi sağlayamadı. yani sadece demo kullanabiliyoruz.
Z Screen Recorder: Tablette mi sorun var anlayamadım fakat çektiğim videoları izlediğimde 2-3 kat hızlı gösterim yapıyor. Yazılımsal sorun galiba.
Bunlar harici bir kaç tane daha indirdim fakat hep sorun çıktı.
Aranızda bu işi yapan yada bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

Ben zamanında PC ye bluestacks yükleyip camtasia gibi bir programla çekim yapmıştım.

Tapatalk ile zor şartlar altında gönderildi.

Screen video recorder i google da ara bulursun full unu apkmania ya bakmani tavsiye ederim.
Kolay gelsin.
dün denemiştim o programı.
Root hatası veriyor yada lisanssız olduğu anlaşılıp o yüzden çalıştırmıyor.
Tabi denerken internet bağlantısı vardı onunla bir ilgisi olabilir mi?

Bende arıyorum Clash of Clans'ı ingilizce olarak çekip atacağım :)

Ben dün note 3 cihazım için araştırdım ve asc yi buldum google playden indirdim 20 saniye kaydediyordu çok güzeldi gerçekten süper kayıt ediyor. Oyunlarda felan 0 takılma kasma yok 26 fps ye kadar kayıt ediyor. Sonra sınırlar kalksın diye fulledim 14 tl mi 15 tl mi ne sanal karttan geçtim, iyi güzel sınır kalktı uzun vidyo kayıt ediyorum ama gel gelelim sesi kayıt etmiyor. :( Çok sinir oldum. Root istemiyor. Pc ye bağlıyorsun orada önerdiği programı pc ye kur bir seferliğine bağla connect yap bir daha yapmana gerek kalmıyor.

Öncelikle android oyunları çekip yüklemek, bence tutmuyor daha doğrusu çok fazla kanal var ve bu işi elinde tutanlar, ayrıca Türkiye'de pek izleneceğini sanmıyorum.İngilizcen varsa belki bir şeyler çıkarabilirsin. (Daha önce, bunu yaptım onun için konuşuyorum, hatta forum nick'im ve resmim ordan kalma :D).

Program istersen ben bununla çektim ve lazım olur diye hala saklıyorum :D = "SCR PRO" diye google de arat.

Tam olarak sorunsuz bir kayıt yapacağımız program yokmu şimdi:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri