Androidden İos'a geçenler yardım

black5410

Kayıtlı Üye
Birkaç hafta sonra telefon almak istiyorum bu sefer değişiklik yapıp iphone almak istiyorum fakat önyargılarım var 5s gözüme gerçekten hoş geliyor fakat şarj süresi ve ios işletim sistemi kafamı karıştırıyor eğer androidden iosa geçenler varsa yorumları ve tavsiyelerine cidden ihtiyacım var.

Birkaç hafta sonra telefon almak istiyorum bu sefer değişiklik yapıp iphone almak istiyorum fakat önyargılarım var 5s gözüme gerçekten hoş geliyor fakat şarj süresi ve ios işletim sistemi kafamı karıştırıyor eğer androidden iosa geçenler varsa yorumları ve tavsiyelerine cidden ihtiyacım var.

ben yeni iphone 6 aldım şarj konusunda full 3g veya wireless açık whatsapp,face,twitter,onedio,ekşi arada da oyun her gün standart kullandığum uygulamalar bunlar.

1.5 gün rahat gidiyor, sarj konusunda bence hiç bir problem yok gayet tatmin edici o muhabbet eskidendi.
çok yakın arkadaşım da ise 5s var onda çok memmun.

pişman olmazsın hatta telefon kullandığını anlarsın, sıkılırsın da (öyle olmayacağına eminim,) satarken değeri düşmüyor.

Telefonu neye göre kullanacaksın bunu söylemen gerekiyor. Bana göre mükemmel bir telefonken sana göre çok kötü bir telefon olabilir. Bir telefondan beklentilerin neler yaz tüm detaylarını anlatayım.

Benim tavsiyem iphone6 al. Bende 1 hafta önce aldım 16gb yetmiyor melete :) Bileydim 64gb alırdım. Telefonun tasarımı, hafifliği ve hızına söylenecek söz yok bence.

Bu arada Android telefonlara kurulan 3.part uygulamalarda yükleniyor ve yakın bir süre sonra Türkçe Siri kullanıma sunulacak.

ios candır emin olabilirsin. şarj konusu senin telefonla ne kadar oynayacağına bağlı hocam.

ben 5 kullanırken günde bazen 1 bazen 2 kez şarj ediyordum. 3g kullanırsan şarjı emer götürür. hiç kullanmasan da şarj hızlı gider 3g'de.

şimdi 6 plus kullanıyorum ve her gün şarj ediyorum, 3 günde şarj edenler de var. :D

yani ne kadar kurcalarsan o kadar çok gider şarjı.

ios işletim sistemi çok basittir çok kolaydır emin olabilirsin. android, wp ve ios arasındaki en basiti bana göre ios. hiç düşünmeden alabilirsin iphone'u.

ben sürekli ios ve android arası dolaşıyorum androidi kullanan birisi ios ta fazla zorlanmaz nedeni ise ios daha rahat kullanııyor karmaşık değil. Şarj konusunda iphone 5s bir günü rahat çıkarırsın androidde fark yok ben bi htc one m8 de ve s5 te 2 günü gördüm. sıkıntı çekeceğin tek nokta klavyedir onada en fazla bir haftada alışıyorsun.

Android ve Samsung , mukemmel ikili , 4G surekli acik , butun gun sosyal siteler , oyun cart curt 36 ile 40 saat arasi pil omru. Note 4 Edge.

İphone 6 larda şarjın çok iyi dayandığını söylüyorlar şahsen ben 4s kullanıcısıyım 3g full açık ama parlaklık %40 beni 1 gün götürüyor sürekli aktifim mobilde, iphone 5lerinde iyi gittiğini söylüyor kullanan arkadaşlarım yani tamamen sizin kullanımınıza bağlı olaraktan yer şarjı iyi çalışmalar dilerim...

Ios rahatlıktır, 5s kullanıyorum şarj gayet iyi gidiyor sosyal medya oyunlar mail aktif kullanırım telefonu. 3g ve parlaklıkta %50 de güzel dayanıyor hocam. Tavsiye ederim

Geçme derim ...

Bugune kadar iphone kullanmadıysan bu saatten sonra zor gelır ...

Direkt telefonla tanısman iphone la olsaydı :D ozaman androıd zor gelırdı ama koyu bır androıdcı olarak bana gelmez iphone ...

iphone 5 kullanıcısıyım gayet güzel begeniyom sarjı falanda idare ediyo

Telefonu neye göre kullanacaksın bunu söylemen gerekiyor. Bana göre mükemmel bir telefonken sana göre çok kötü bir telefon olabilir. Bir telefondan beklentilerin neler yaz tüm detaylarını anlatayım.

Hocam telefonu aktif olarak kullanmıyorum telefondan dış cepedeki bütün beklentilerimi iphone 5s karşılıyor ekran büyüklüğünü sevmiyorum o yüzden iphone 5s kasası ergonomikliği bakımından çok cazip onun dışında telefonun içinde yolculuk sırasında müzik dinlerim arada sırada kısa kısa telefonla konuşurum gün içindede toplasan 1 saat whatsap takılırım yani aktif kullanıcı değilim oyun sevmiyorum.

Şarj sıkıntısı olmasa 5s gerçekten iyi 3G ile çok cabuk bitiyor

ios kullannan adam bi daha ne androide ne baska bir seye bi daha bakmaz bile oyle soyleyim.

mobilden yazilmistir...

Kardeşim köyden şehre taşınıyormuşsun gibi düşün.Hiç iphone kullanmamışsın "ya bunun geri tuşu nerde ? , tek tuşlu telefon mu olur " dedikten 1-2 gün sonra herşeyine alışır ve androidle geçen günlerine küfür etmeye başlarsın.

---------- Spam Engelliyici 22:49 ---------- Önceki Mesaj 22:47 ----------

Geçme derim ...

Bugune kadar iphone kullanmadıysan bu saatten sonra zor gelır ...

Direkt telefonla tanısman iphone la olsaydı :D ozaman androıd zor gelırdı ama koyu bır androıdcı olarak bana gelmez iphone ...

Altı üstü bir telefon kardeşim adamı korkutma bu kadar .d kullanım kişiden kişiye değişir zamanla herşeye alışır insan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri