Animasyon İçin Kısa Film

• Kullanıcı emrect
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

emrect

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar içeriği tamamen yabancı kaynaklı yapmayı düşünüyorum. Zaten seslendirme olmayacağı için tüm dünya geneline hitap etmiş olacağım. Ufak bir film çıkardım 2. sekmedeki video toplam 3 saatimi aldı 740 sayfa pivot çalışması, görüşlerinizi merak ediyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=PJF0xJ5izLs

Biraz Amatörce olsada beğendim . Ve 38. saniyede abone ol butonu gördüm subliminal olmuş biraz :D

Güzel olmuş belli ki bu işe yeteneğiniz var daha profesyonel programlarla yapmanızı tavsiye ederim hemde bir yandan kendinizi geliştirmiş olursunuz.

Amatör olmuş ama izletti, 10 videon daha olsa hepsini izlerdim muhtemelen, sıkıcı değil, bence devam et :)

İzletiyor merak duydagusuyla güzel ama senaryolar üzerine kısa videolar cıkarsa patlyabilir sahsen ilgimi çekti

35 . saniyeyi anlamadım . Bide o yeşil yaratığa gıcık oldum :D

Fena olmamış hocam 10 üzerinden 6 veriyorum

parayı vurunca hocam bizi unutmayın :p cidden çok iyi olmuş izletti. animasyon işi her zaman karlıdır :) devam edin.

Güzel yürü bu işten. Gelişe gelişe gidersin. Beğendim.

35 . saniyeyi anlamadım . Bide o yeşil yaratığa gıcık oldum :D

Fena olmamış hocam 10 üzerinden 6 veriyorum

parayı vurunca hocam bizi unutmayın :p cidden çok iyi olmuş izletti. animasyon işi her zaman karlıdır :) devam edin.

Üstüne gidersen ve hikayeleri iyi yaparsan çok ciddi paralar kazanabilirsin.

Güzel yürü bu işten. Gelişe gelişe gidersin. Beğendim.

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Diss falan geliyodu moralimi bozdu dedim heralde pek iyi olmadı o kadar da zaman harcıyorum gerek yok demiştim ama dün baktım yabancı forumlarda da baya ilgi gelmiş, tekrar bir şansımı deneyeceğim tekrardan teşekkürler.

Dostum iyi yapmışsın ben çok severim kısa film animasyonları sürekli de seyrederim güzel bir hikaye çekip biraz daha uğraşırsan çok güzel şeyler çıkabileceğini düşünüyorum

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Diss falan geliyodu moralimi bozdu dedim heralde pek iyi olmadı o kadar da zaman harcıyorum gerek yok demiştim ama dün baktım yabancı forumlarda da baya ilgi gelmiş, tekrar bir şansımı deneyeceğim tekrardan teşekkürler.

Bırakma kardeşim animasyon iyidir kendini geliştirmeye bak. Hep animasyon yapabilmek istemişimdir :D Subliminal de iyi olmuş harbiden ;) :p

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri