Animasyon Yapan Arkadaslara Sorum Var Lütfen Beni Ciddiye Alin

Burkayka

Kayıtlı Üye
Animasyon Yapan Arkadaslara sorum olacak Adobe Flash CC Mi Cs 6 Mi ?

Animason yapmaya çalışıyorum,cs6 yı indirdim 2-3 gündür üzerinde çalışıyorum.fakat cc sürümü beni içten içe indir beni diyor.
Fakat sistemim 32 bit olduğu için cc sürümünü desteklemiyor.
Animasyon için ben cs6 sürümünü kullanıyorum,cc ile arasında ki farklar çok mu , az mı . Adobe cc den yaptığım animasyonlar daha mı kaliteli görünür ? (şimdi diceksiniz bunu sitesinden bakabilirdin,fakar forumda animasyon vs.adobe flash bilen arkadaşlar varsa animasyon konusunda ne gibi yenilikler ve eksiklikler olduğunu bana söylemelerini rica ediyorum.)
bilmeyen arkadaşlara da bi yardımımız dokunur.

Adobe Flash i sadece animasyon yapmak için kullanıyorum.

benim de bir sorun var.
Nasıl yapıyonuz la ? Hep merak etmişimdir

benim animasyon yaptigim zamanlarda macromedia flash 8 vardi, cok da guzeldi, ne isler cikarmistik zamaninda vay be, yillar geciyor.

Son düzenleme:
macromedia flash 8 Zamanın en baba programalrından biriydi ama şimdi nerde piyasası biti artık..

aslinda flash temelli kucuk uygulamalar icin programciklar icin hala kullanilabilir, basit ve sade. ama profesyonel isler icin malesef bitti. Adobe aldigi her programi daha da gelistiriyor ama biraz karmasiklastiriyor bana gore.

2 versiyon arasında,ortaya çıkacak işin kalitesini derinden etkileyecek bir fark olacağını düşünmüyorum.

aslinda flash temelli kucuk uygulamalar icin programciklar icin hala kullanilabilir, basit ve sade. ama profesyonel isler icin malesef bitti. Adobe aldigi her programi daha da gelistiriyor ama biraz karmasiklastiriyor bana gore.

Aynen katılıyorum sana ama Adobe ne yazikki artık eski programlara göz açmıyor Sürekli Güncelleme sürekli yeni Program geliştirmeleri Ve haliylede orata bazen içinden çıkmayacagımız durumlar mevcut elimdeki notebook Toshiba Qosmio X870-14J Intel Core i7 3630QM 2.4GHz / 3.4GHz 16GB 1TB 17.3 Bir makine Ne yazikki Abodenin hiçbir programını kuramıyordum şuanda nasıl olduysa sadece photoshop çalıştırabılıyorum.. eski programları özlüyorum şahsen..

ekstra özellikleri vardır belki cc'nin ama 6 ile aman aman farkı olmaz ve görüntü kalitesini değiştirmez özellik bazında artıları vardır cc'nin

Cinema 4D yi araştırmanı öneriyorum
bir bak işine yarayacaktır ..

Bende cc yüklü bir kaç kaz kullandım, iki sene önce cs 6 yı kullandım . Birini kapsamlı kullanmadım diğerinin üstünden uzun zaman geçti ama bir fark çarpmadı gözüme.

Yine şuradan bakabilirsin.

Flash Professional Yardım | Yeni özelliklerin özeti

Cs6 da devam edin , anım şanım bir fark olmaz.

Peki arkadaslar bu cc versiyonunun bi sure sonra 32 bit versiyonu cikar mi ?

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Peki arkadaslar bu cc versiyonunun bi sure sonra 32 bit versiyonu cikar mi ?

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

çıkmaz artık bütün programlar tam verim alabilmek için 64 bit olarak çıkıyor.

Videoları karakter üzerine animatik çalışacaksınız Maya, flash, zbrush ve cine 4d; efekt text ve mekan uzerine çalışacaksınız after effects tek geçerim. Ne olursa olsun CC ve 64 bit kasmaya çalışın artık dünya böyle dönüyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri