Anime AMV Yapmak İçin Program - İSTEK -

MarshallTeach

Yasaklanmış
Arkadaşlar anime amv yapmak istiyorumda sony vegas'ı bi türlü anlamadım kullanamıyorum eğer aranızda yapanlar varsa kullandığı program nedir yada önereceği program varmı ?

Anime Studio veya Artoonix deneyebilirsin.Anime studio daha ayrıntılıdır

Anime Studio veya Artoonix deneyebilirsin.Anime studio daha ayrıntılıdır

Hocam yani direk prof amv'ler yapamıcam ilk deniyecem 400 500 bölümlük animelerden kesinti katıp 2 3 müzik fln işte türkçe olursa daha iyi olur hangisi kolay ve iyi gelir anime studio Artoonix ?

Hocam yani direk prof amv'ler yapamıcam ilk deniyecem 400 500 bölümlük animelerden kesinti katıp 2 3 müzik fln işte türkçe olursa daha iyi olur hangisi kolay ve iyi gelir anime studio Artoonix ?

artonix bana biraz paint tarzı gibi geliyor onu bi deneyin,bende bugün araştırıyordum bunu

Benim de aklıma bu geldi.Ben adobe flasha bakıyorum.Özgün bir çizgi film kanalı oluşturulursa tutabilir gibi geliyor.Çünkü youtubeda bu alanda pek bir youtuber yok.

Benim de aklıma bu geldi.Ben adobe flasha bakıyorum.Özgün bir çizgi film kanalı oluşturulursa tutabilir gibi geliyor.Çünkü youtubeda bu alanda pek bir youtuber yok.

Yapacağım aslında benim naruto , one piece , bleach gibi herkesin bildiğini animelerin amv yapmak slayt gibi işte efektler vs. movie maker'da varda iş yapmaz o örnek video atcamda şimdi kanal belirlenir diye atmıyorum.

Benimde çizgi film yapma hayalim var aslında. Fakat ekip kurmak lazım. Senaryosu, seslendirmesi, programın kullanılması, videonun yüklenmesi gibi bir sürü işi var. Aynı kişi hepsi ile uğraşması zor olur gibime geliyor.

Benimde çizgi film yapma hayalim var aslında. Fakat ekip kurmak lazım. Senaryosu, seslendirmesi, programın kullanılması, videonun yüklenmesi gibi bir sürü işi var. Aynı kişi hepsi ile uğraşması zor olur gibime geliyor.

Aynen öyle.İlgilenirseniz forumdan da ilgilenen arkadaşlar olursa bir ekip kuralım.Tek bir kanal açarız onu markalaştırmaya çalışırız.Ortak başlayabiliriz böyle bir projeye.

Aynen öyle.İlgilenirseniz forumdan da ilgilenen arkadaşlar olursa bir ekip kuralım.Tek bir kanal açarız onu markalaştırmaya çalışırız.Ortak başlayabiliriz böyle bir projeye.

Tabi olabilir ama her proje gibi bu da hayalde kalabilir :) Ayrıca bir finansörde bulunmalı.

Pepee ve Calliou gibi basit çizimli bi karakter hangi programla yapılmıştır acaba?

Tabi olabilir ama her proje gibi bu da hayalde kalabilir :) Ayrıca bir finansörde bulunmalı.

Pepee ve Calliou gibi basit çizimli bi karakter hangi programla yapılmıştır acaba?

Render tarzı bir program olabilir.Ama biz daha basit flash tarzı 2d çizgi filmler yapabiliriz.Adam süngerden çizgi film yapıyor milyonlar izliyor. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri