Anime İzleyen Varmı ?

JiTeM

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Maksat Muhabbet Olsun Aranız'da Anime İzleyen Varmı Benim Suan Devamlı İzlediğim One Piece ve Naruto İkisini'De Tavsiye Ederim ...

Monkey D. Luffy ( Hasır Şapka Luffy ) = One Piece Ana Karakteridir ...

Monkey_D._Luffy_Anime_Post_Timeskip_Infobox.png

Uzumaki Naruto = Adı Ustun'De :) Naruto Animesinin Ana Karakteri ...

Naruto-uzumaki-naruto-shippuuden-17730423-1280-720.jpg

Pokemon izlerdim yıllar önce o sayılır mı :p

Anime yazısını gördüm direk geldim :) Hergün zaman buldukça izliyorum. Naruto ve One Piece izledim ama pek benim ilgimi cekmedi bıraktım izlemeyi :) Benim favorim Highschool DXD

xJ38ZW.jpg

Death Note-Naruto Shippuuden-Code Geass R1-R2 izledim şimdi de Bleach başladım

Death Note-Naruto Shippuuden-Code Geass R1-R2 izledim şimdi de Bleach başladım

Death Note Ben Cok Once Izledım Cok Guzeldi Valla Su Bleach'de Baslıcam Dıyıyorum'da Bi Başlayamadım Gitti :D

---------- Mesaj saat 12:13:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:12:34 civarında gönderildi. ----------

saçma ve abartılı bulduğum için bu tür çizgi filmler izlemiyorum

Hocam bana gore cok sey kaybediyorsunuz yerinizde olsam bos zamanınız var ise Ozellıkle One Piece İzlemenizi tavsiye ederim gerçekden bagımlılık yapıyor .

Bende geçen arıyordum anime.
12 bölümü varmış.Buna baktım biraz :D

Sekai de ichiban tsuyoku naritai

x88Wod.jpg

one piece 500 lere kadar gelebildiydim.Şimdi tekrar devam etmeyi düşünüyorum.Luffy ve tayfasını özledim :)

one piece 500 lere kadar gelebildiydim.Şimdi tekrar devam etmeyi düşünüyorum.Luffy ve tayfasını özledim :)

soyle dıyıyım hocam ben son bolumu kadar geldım artık her pazar yenı bolumun cıkmasını beklıyorum :( ama kesınlıkle her hafta eskı bolumlerı ızlıyorum özellikle Marineford savasın'Da Akagami no Shanks'ın gelip akainu'yu durdurup savaşa son verdıgı bolumu 10 kere ızlemısımdır eski bolumlerı kesınlıkle en az 2 kere izlemişimdir yani One Piece Bagımlılık Yapıyor Kesinlikle .

soyle dıyıyım hocam ben son bolumu kadar geldım artık her pazar yenı bolumun cıkmasını beklıyorum :( ama kesınlıkle her hafta eskı bolumlerı ızlıyorum özellikle Marineford savasın'Da Akagami no Shanks'ın gelip akainu'yu durdurup savaşa son verdıgı bolumu 10 kere ızlemısımdır eski bolumlerı kesınlıkle en az 2 kere izlemişimdir yani One Piece Bagımlılık Yapıyor Kesinlikle .

Özellikleri müzikler çok etkileyici ayrıca komik sahneleride çok iyi :)
Kesinlikle tavsiye ederim izlemeyenlere 1.bölümden başlayın zaten kendinizi 1 hafta sonra 100 lerde bulursunuz :)

Anime manyağıyım desem yeridir. One piece izlemiyorum. Çok uzun seri önceden Star tv de izlerdik :)

Şimdi gelelim izlenmesi gereken animelere. Bold ile yazdıklarım devamı gelse keşke dediğim animeler.

Bleach
Naruto, Naruto Shippuden Seri yavaş ilerliyor ama ara bölümleri geçerseniz anime çok güzel.
Berserk, Tadı damağımda kaldıydı :)
Claymore, Keşke yenisi gelse devam etse dediğim ve 3-4 kez izlediğim anime.
Death Note,
Swort Art Online,
Shingeki no Kyojin,
High School Of The Dead
Kuroko no Basket, II
Elfen Lied
Hellsing
Gantz
Great Teacher Onizuka Komedi çok pis güldürür.
Deadman Wonderland
Slam Dunk Komedi, spor animesi, basket sevenler için.
Hajime no Ippo - 3 serisi var 3 üde çok komik ve Takamura san çok fena güldürüyor. Boks animesi.
Eyeshield-21 - Amerikan futbolu hemde komik.
Black Lagoon -
One Outs - Beyzbol animesi.

Özellikleri müzikler çok etkileyici ayrıca komik sahneleride çok iyi :)
Kesinlikle tavsiye ederim izlemeyenlere 1.bölümden başlayın zaten kendinizi 1 hafta sonra 100 lerde bulursunuz :)

aynen hocam One Piece Bir Efsanedir ben bizim mahalledeki arkadaşa soyledım ızle dıye yeminle adam sabah 10'da oturuyordu aksam 10'a kadar durmadan one piece izliyordu .

---------- Mesaj saat 12:25:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:24:33 civarında gönderildi. ----------

Anime manyağıyım desem yeridir. One piece izlemiyorum. Çok uzun seri önceden Star tv de izlerdik :)

Lastik Çocuk :D

Önceden Pokemon izlerdim.
Dizimag'te 10 sezon Türkçe vardı, Baştan izlemeden Site patates oldu.
:D

Anime olarak Hentai izliyorum.
:cool:

Anime candır fakat izlemeyen anlamaz. 3 büyük zaten tartışılmaz One Pice sarmayan arkadaşlar bir 50 - 100 bölüm izlemeniz gerekiyor ki kapılın ondan sonra zaten bırakamazsınız. (odachi gibi) İzlemeyenler için çok israrlı tavsiyemdir Slam Dunk. Baş karakter Sakuragi Hanamichi gerçek bir karakter olup japonyaya basketball u sevdirmiş birisidir ve gerçek hayat hikayeside çok etkileyici. çocukluğumun animesi.

Anime candır fakat izlemeyen anlamaz. 3 büyük zaten tartışılmaz One Pice sarmayan arkadaşlar bir 50 - 100 bölüm izlemeniz gerekiyor ki kapılın ondan sonra zaten bırakamazsınız. (odachi gibi) İzlemeyenler için çok israrlı tavsiyemdir Slam Dunk. Baş karakter Sakuragi Hanamichi gerçek bir karakter olup japonyaya basketball u sevdirmiş birisidir ve gerçek hayat hikayeside çok etkileyici. çocukluğumun animesi.

Soyle Birşey Var One Piece Sadece Anime Olarak Bakmayın . İçinde Komedi , Dram , Aksiyon , Macera , Fantastik Türlerinden Herşey Var ..

Bu gune kadar binlerce film dizi anime izlemişimdir 2 izlediğim seyde gozumden yaş gelmiştir 1. Filistinli Zehranın Gözleri . 2.One Piece ... İlk 100 Bölüm Normal Anime Ama Ondan Sonra Her Şey Başlıyor .. Sunu Söyleyim Impel Down Arc (422-458) ile Marineford Arc (459- 489) Benim Hayatım Boyunca Hiç Bir Aksiyon Gerilim Filmin'de Gormeyecegım Hıssedemıyecegım Seyleri Yaşttı ...

Şimdi burda One Pice i ne kadar anlatsakta o ap ayrı bir şey sonuçta One Pice Evreni diye bir şey var sadece izlemek lazım izlememek büyük bir kayıp bana göre her yanı ayrı bir güzel her karakter ayrı bir güzel. Hele Ace Luffy Sabo çocuklukları, hamnoc :) un halleri hepsi ayrı bir şey umarım bir 15 yıl daha sürer..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri